BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Destici ile görüştü----

Erdoğan, Destici ile görüştü

Erdoğan, Destici ile görüştü
13 Mart 2023 - 16:09 www.finansgundem.com

BBP lideri Destici, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini, ancak partisinin 81 ilde kendi ismi ve adaylarıyla seçime katılacağını söyledi.


BBP lideri Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne gitti. Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "BBP Cumhurbaşkanı adayı, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

BBP lideri Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrasında "Biz BBP olarak 2017 yılında yapılan referandumda daha sonrasında 2018'de cumhur ittifakı kurulunca hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde cumhur ittifakını destekledik. Cumhur ittifakının bir parçası olarak yine kararlı bir şekilde devam ediyoruz. BBP Cumhurbaşkanı adayı, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" açıklamasında bulundu.

Destici: İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na davet etmek etik olur

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ve Aksakal ile telefonda görüştü