BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan bombaladı!----

Erdoğan bombaladı!

Erdoğan bombaladı!
07 Aralık 2013 - 12:12 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun geçtiğimiz hafta “Gülen'i Bitirme Kararı 2004'te MGK'da Alındı" haberiyle ilgili konuştu

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
"Çevre deyince yeşil deyince ağaç deyince öne çıkan bu istismarcılar bu kirlilik karşısında sustular. Ergene Çayı’nı neden gelip görmediler. Hani bunlar çevreciydi. Nerde bunların çevreciliği. Laf ola beri gele. Polise taş atmak konusunda maşallah çok becerililer. Ama işe gelince orada yoklar.
Bu günlerde bir grup gazeteci, köşe yazarı üzerinde gizlilik belgesi olan ve MGK’nın toplantılarındaki bilgilerin sızdırıldığı ortaya çıktı. Şimdi Hükümeti fişlemekle suçlayanlara sesleniyorum. Hükümeti fişlemekle suçlayanlar öncelikle bu istihbari bilgileri acaba bu adamlarınıza, bu yandaşlarınıza kimler sızdırdı. Bunu ortaya koyun. Anayasamızda bu konularla ilgili çok açık net yasaklar var. Devletin öyle mahremleri vardır ki bu bilgileri kimsenin teşhir etmeye hakkı yoktur.
Bununla ilgili olarak Başbakanlık, MGHK ve MİT suç duyurusu yaptı. Şimdi bakıyorum da bazı medya grupları el ele vermiş. Bunlar düne kadar yan yana gelmezlerdi. Devletin mahremini ifşa etmenin adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fbli07 Aralık 2013 16:20

    işinize gelmeyen şeyler vatana ihanet.sizin yaptıklarınız vatana bu natan evladına ihane degilmi.kirli oyunlarınız ortaya çıkınca mı taraf gazetesi ihanetci oldu.çaldıgınız minmareye kılıf uymuyor mu.