BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Erdoğan Ban Ki-mun ile görüştü----

​Erdoğan Ban Ki-mun ile görüştü

​Erdoğan Ban Ki-mun ile görüştü
11 Temmuz 2014 - 19:30 www.finansgundem.com

BM Genel Sekreteri Ban ile telefonda görüşen Erdoğan, Gazze için 'acil girişim' çağrısında bulundu

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'u telefonla aradı. Görüşme 15 dakika sürdü.

Erdoğan, görüşmede, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının derhal durdurulması için uluslararası toplumun acilen girişimlerde bulunmasını talep etti.

Görüşmede saldırıların durdurulmasını isteyen Erdoğan, İsrailliler ile Filistinliler arasında 2012'de sağlanmış olan ateşkes mutabakatına geri dönülmesi gerektiğini vurguladı.

Başbakan Erdoğan'ın, İsrail hükümetinin ulusal güvenliğini ancak adil ve kapsamlı bir barışla sağlanabileceğini anlaması gerektiğinine dikkati çektiği öğrenildi.

Gazze'yi hedef alan saldırılar neticesinde şu ana dek 100'e yakın masum Filistinlinin hayatını kaybettiğini, yüzlercesinin de yaralandığını hatırlatan Erdoğan'ın, Türkiye olarak infial uyandıran bu saldırıları kınadıklarını aktardığı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)