BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: BAE ülkemizde çok ciddi yatırımlara girecek----

Erdoğan: BAE ülkemizde çok ciddi yatırımlara girecek

Erdoğan: BAE ülkemizde çok ciddi yatırımlara girecek
18 Ağustos 2021 - 22:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin çok kısa bir zamanda Türkiye'ye yatırım gerçekleştireceğini söyledi

Özel bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin çok kısa bir zamanda Türkiye'ye ciddi yatırımlar yapacağını açıkladı. Erdoğan, akşam saatlerinde BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı'nı Şeyh Tahnoun Bin Zayed Al Nahyan'ı kabul etmişti.

"Çok kısa zamanda BAE, ülkemizde ciddi yatırımlara girecek"

"BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı’yla da bir görüşmemiz oldu. BAE’nin Türkiye’ye yönelik yatırımlar noktasında ciddi bir görüşme yaptık" diyen Erdoğan "Bu görüşmede de hangi alanlarda ne gibi yatırımlar yapılabilir, bunları görüştük" ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıkamasında "Gerek Varlık Fonu Başkanımı davet ettiğim gibi Yatırım Destek Fonu Başkanımı da davet etmiştim. Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek" diye konuştu.

Açıklamasına "Devletler arasında gidiş gelişler hep olabilir. Burada da benzer bazı durumlar oldu. Şu an itibarıyla yaklaşık birkaç aydır bizim istihbarat örgütümüz başta olmak üzere Abu Dabi yönetimiyle bazı görüşmeler yaparak, bu görüşmelerle birlikte belli bir yere gelmiş bulunuyoruz" ifadeleriyle devam eden Erdoğan, "Bölgedeki bazı sıkıntıları, temenni ediyorum ki, aynı kültürün, inancın mensupları olarak gidermiş oluruz" dedi.

Erdoğan, BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı'yla görüştü

Erdoğan: Her türlü iş birliğine hazırız

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)