BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu----

Erdoğan Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu

Erdoğan Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu
02 Temmuz 2016 - 19:01 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 45 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan patlamanın meydana geldiği Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.

Terör saldırısında yaşamını yitiren havalimanı çalışanlarının fotoğraflarının bulunduğu dış hatlar gidiş terminalindeki anma alanını ziyaret eden Erdoğan, burada dua etti.

Daha sonra saldırının yaşandığı alana giden Erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TAV Havalimanları Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın da eşlik etti.

Havalimanındaki yolcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, bazılarıyla fotoğraf çektirdi, çocuklara da oyuncak hediye etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)