BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan 'Allah cezanızı versin' dedi!----

Erdoğan 'Allah cezanızı versin' dedi!

Erdoğan 'Allah cezanızı versin' dedi!
17 Mart 2014 - 07:35 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Yasin El Kadı ile ilgili atılan manşetler için sinirlendi, "Allah cezanızı versin" diyerek tepki gösterdi

Başbakan Erdoğan, 17 ve 25 Aralık operasyonlarını değerlendirirken, polislerin üstlerine haber vermediğini söyledi. Operasyonları alçaklık ve adilik olarak nitelendiren Erdoğan, Yasin El Kadı için ortaya atılan iddialara ise "Allah cezanızı versin" diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan, Kanal 7'de cemaatle ilgili eleştirilerini yöneltirken, çok sert ifadeler kullandı. Operasyonların, üst makamlara bilgi verilmeden yapıldığını anlatan Erdoğan bu hareketin alçakça ve adice olduğunu söyledi. İşte Erdoğan'ın o çok sert ifadeleri;

"ALLAH CEZANIZI VERSİN"

İstanbul Başsavcısı'nın yaptığı açıklama manidardır. Adam "Daha birçok klasör gelecektir" dedi. Burası ilginç; bunlar kordine olmuş şekilde. Bunlar yukarıya, üssüne haber vermeden istediklerini yapıyor. Yani bunlar valiye haber vermeyecek, amirine haber vermeyecek istediğini yapacak, ondan sonra haber verse izin verilmezdi diyeceksin. Bu kadar alçaklık bu kadar adilik olmaz. Yasin El Kadı için El Kaide'ye destek veren diye manşet atıyorlar, Allah cezanızı versin. Bu adamı tanımasam inanacaktım. Bu adam Türkiye'ye yatırımlar yapacaktı. El- Kaide Türkiye'ye yerleşmeye çalıştı, biz müsade etmedik, biliyorsunuz açıklamaları var benimle ilgili.

'TÜRKİYE'YE DÖN' ÇAĞRIMIN SEBEBİ...

Bu proje yaklaşık 35 yıllık bir proje. Bu Pelsinvanya'daki zat, aslında emekli olmuş değil. Bu zat ilkokul mezunu ve kendisine bi yeşil pasaport uydurulmuş ve ABD'ye gitmiş. Bu adamların ne olduğunu bilmiyorduk biz. Bu adamlara refere olduk, bunların olimpiyatlarına katıldık. Sürekli Türkiye'ye gelmek istiyor ama gelemiyormuş gibi bir durum varmış diye duydum, çıktım çağrı yaptım, ülkene dön dedim. Ne bilelim böyle olduğunu.

"28 ŞUBAT'TA DA ÇARK ETTİ"

Düşünebiliyormusunuz, bu Pelsinvanya'daki zatın, 28 Şubat sürecinde başörtüsüyle ilgili verdiği fetvalar var. Nerden nereye. Bakın bu zat 5 ay önce bu beddualarla ilgi ne diyordu ama kayış atınca, bakın nasıl beddua ediyor.

"ORADA DEVLET SIRRI VAR"

Belediye başkanlığımdan bu yana baktığınızda, partimin kapatılması çok talihsiz olaydı. Fakat en son gelinen noktada, bu yaşadıklarımda Paralel yapı tezgahı zirve yaptı. Tabi bu insanların içinde tanıdıklarımız var. Bu insanlara yaptığımız ikazın haddi hesabi yok. Biz bazı şeylere tahammül ettik, onları uyardık. Mesela dershane meselesi... 1-2 yıllık bir mesele değil Hüseyin Bey'in bakan olduğu zamandan beri varolan bi konu, tabi ortada büyük bir rant var.

Bunların hepsini bi yere koyun bu adamlar Başbakan'ı dinliyor ve mahkeme kararı var diyorlar. Bir Başbakan'ın dinlenmesi söz konusu olamaz.

Benim uluslararası görüşmelerimi dinleyeceksin böyle bir şey olabilir mi? Burda devlet sırrı var. Bu adamlar güvenli (kriptolu) denen telefonları dinledi. Ben soruyorum bunun İslamiyette yeri var mı? Bunlar görüntülü kayıt bile yaptılar, sayın Baykal, Hamzaçebi bunlar hepsi çıktı ortaya.

"BAŞBAKAN'A BUNUN HESABINI SORACAĞIZ"

Bunlar bir kısım yargıyı ellerine almışlar. Daha önce lehime verilen kararlar Yargıtay tarafından onanıyordu, bu süreçten sonra adam annemle ilgili çocuklarımla ilgili hakeretler savuruyor, davaları üst mahkeme bozuyor. HSYK'daki adamlar yargı mensubu insanlar "Biz Başbakan'a bunun hesabını soracağız" diyorlar. Tabi bilmiyorlar Allah'ın hesabı var. Bak şimdi meydanlar dolup taşıyor. Ben ilk günden söyledim, bu dava için vatanım için kefenimi giyip yola çıktım. Bak Latif Bey yıllardır, onun yanınd. Anlattıkları şoke ediyor, adamı 15 yıl takip etmiş. Buna cemaat felan denmez, tertemiz cemaatlar var, bu ne imamı böyle imam mı olur?

"FEZLEKELER MECLİS'E GELDİ"

Arkadaşlarımız o tarihte Meclis'te bulunacaklar; fakat dikkat edilirse muhalefet partisi soruşturmaya yönelik bir adım atmadı. Sadece toplantı yapılmasını istedi. Burda farklı bir amaç var. Acaba 10 gün kala bir şey bulabilir miyiz, cabaları var. Tabi bunlar hukuktan da anlamıyor, hukukçuları var ama görüyorsunuz Anayasa mahkemesine başvurmayı beceremiyorlar. Zaten bunların yeter sayısını toplayacağı konusuda muallakta. Bu dört arkadaşım gazete küpürleriyle yargılanamaz, ortada bir suç varsa tabiki yargılanırlar ama ortada bir suç yok.

BÜYÜMEMİZ ENGELLENMEK İSTENİYOR

Biz 3. havalimanını kimin istemediğini biliyoruz. Bunu açıklamıyoruz çünkü ülke olarak stratejik işbirliğimiz var ve sorun yaşansın istemiyoruz. 3. boğaz köprüsününde önüne geçmek istiyorlar, bakın Marmaray'ı durduramadılar, niye çünkü denizin altından geçiyor görememişler...

ERGENEKON TAHLİYELERİ

Ergenekon davasıyla ilgili ağzı olan konuşuyor, bizim buradaki tek hedefimiz tutukluluk süreleriyle ilgili düzenleme yapmaktı. Diyelim ki bir adam yargılandı ve 10 yıl sonra beraat etti. Ne olacak bu adama? Yapılan zulümdür. Biz bu tutukluluk süresini 5 yıla indirdik ama bu 5 yıl bekletmelerini gerektirmez, bir an önce kararı vermek gerek. Biz Anayasa mahkemesine bireysel başvuruyu getirdiğimizde; MHP, CHP, BDP buna karşı çıktı ama şimdi bu adamlar en fazla bundan yararlananlar oldu. Tabi bu adamlar beraat etmiş gibi bir algı oluşturuluyor. Bu adamlar beraat etmedi hala yargılanıyor ve ayrıca bu adamların yurtdışına çıkış yasakları var. Biz böyle olumlu bir adam atttık ve bu konularda özellikle bireysel başvuruda yeni adımlarda atılabilir. 17 Aralık öncesinde bu insanlar intikam timi kurmuş bu adamlar bunları burada nekadar fazla yatırırsam kardır mantığıyla hareket ediyor. Öyle bir şey olabilir mi?

28 ŞUBAT'TA SİVİL KANAT

Burada sadece TSK'nın subaylarını yargılamayı doğru bulmuyorum o dönemde bazı medya gurupları sivil kanatlar vardı bunlar niye yargılanmıyor. Bu Paralel yargı ve bunun pazarlayıcılarıda bu işin içindeydi. Şimdi bu seçim kampanyalarında da aynı başlıklar aynı köşe yazıları yazılıyor.

Bunların bizi seçim dışında bizi iktidardan alma planları vardı, bu haberleri aldım ama Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimsenin almaya gücü yetmez. Allah'a çok şükür girdiğim ameliyattan daha sağlıklı çıktım ve meydanlardayım.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CAHİL17 Mart 2014 11:38

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • ANEKDOT17 Mart 2014 11:38

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • aheste17 Mart 2014 11:37

    ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTA AHESTE.

  • üst makam17 Mart 2014 10:58

    üst makama bilgi verilince ne olduğunu gördük. siz bizzleri geri zekalı sanıyorsunuz galiba sayın başbakanım.

  • RTE17 Mart 2014 10:50

    "35 yıllık proje"ymiş... Siz de onun bir parçasıydınız işte, ama çıkarlar çatışınca kötü oldu!!! Onu bunu bırakın da evlere sığdıramadığınız paralar ne oldu?

  • komikçi17 Mart 2014 10:47

    'TÜRKİYE'YE DÖN' ÇAĞRIMIN SEBEBİ'' usta başka bişey uydursaydınya ? bilmiyomuş 35 seneden beri . çok komiksin be valla. tanımıyomuş . bak sen. yüz de yüzmümüz yedik valla.

  • Tayyip17 Mart 2014 08:38

    Yav he he, sen sıfırlaymadığın paraları ne yaptın onu anlat bize..