BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Afganistan'da istikrar için her çabayı göstereceğiz----

Erdoğan: Afganistan'da istikrar için her çabayı göstereceğiz

Erdoğan: Afganistan'da istikrar için her çabayı göstereceğiz
15 Ağustos 2021 - 15:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Afganistan'ın bir an önce istikrar için her her türlü çabayı göstereceğiz. Bunun için de Pakistan'a büyük görev düşüyor." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tersane Komutanlığı'nda düzenlenen Pakistan MİLGEM Korvet Projesi 1. Gemi Denize İniş ve Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi 1. Gemi Sac Kesim Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları şöyle:
Pakistan'la ilişkilerimizi her alanda ileriye götürmek için kesintisiz çalışıyoruz. Savunma sanayii alanında somut işbirliği projelerinden bahtiyarlık duyuyoruz. Savunma sanayindeki ortaklığımızı daha da ilerletmek konusunda mutabıkız.

Taliban güçleri Kabil'de
Giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız. Afganistan'ın bir an önce istikrar için her her türlü çabayı göstereceğiz. Bunun için de Pakistan'a büyük görev düşüyor.

Savunma sanayindeki dışa bağımlılığı yüzde 80'lerde 20'lerin altına çektik. Batılılar bize vermedikleri her savunma sanayi ürünüyle bizim kendi üretimimizi yapmamızı sağladı. Sağolsunlar. Kendilerine şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Türkiye savunma sanayi alanında dünyanın en üst ligine çıkmış olacağız.

Putin'den Erdoğan'a düşen uçak için taziye

Erdoğan sel bölgesinde: Yeniden ayağa kalkacağız