BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: 6-8 Ekim olaylarının hesabı hukuk önünde soruluyor----

Erdoğan: 6-8 Ekim olaylarının hesabı hukuk önünde soruluyor

Erdoğan: 6-8 Ekim olaylarının hesabı hukuk önünde soruluyor
02 Ekim 2020 - 17:31 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yargımız nasıl 15 Temmuz'un hesabını soruyorsa bölücü örgütün uzantılarından da 6-8 Ekim olayları ve çukur eylemlerinin hesabını soruyor." dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya İl Teşkilatı ile yemekte konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

Son 7 yılda meydana gelen her hadisenin siyasi, ekonomik, sosyal hedefleri vardır. Gezi olaylarıyla fitili ateşlenen olayların hiçbiri tesadüfi değildir. Gezi olaylarından 15 Temmuz'a kadar uzanan süreçte yaşadığımız her hadise bir sonrakinin provası olduğunu görüyoruz. 

Maddi zararı tazmin edersiniz fakat katillerden ve azmettiricilerinden hesap sormazsanız vicdanlarda kanayan yaraları iyileştiremezsiniz. Yargımız nasıl 15 Temmuz'un hesabını soruyorsa bölücü örgütün uzantılarından da 6-8 Ekim olayları ve çukur eylemlerinin hesabını soruyor.

Bu ülke, geçmişte yapanın yanına kar kaldığı, darbecilerden eli kanlı katillere kadar birilerinden hesap sorulamadığı dönemler yaşamıştır. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun yürürlükte olduğu dönemler artık geride kalmıştır.

AK Parti'den küçük parçalar kopartarak bu davayı zayıflatma senaryolarını boşa çıkarmak için teşkilat yapımızı daha da güçlendireceğiz. Bizim kimseyi dışlama, dışarıda bırakmak gibi bir lüksümüz yoktur. Bizim kapımız herkese açıktır. Partimizi sürekli aktif ve canlı tutmalıyız. Hem yeni insanlar kazanmalı hem de mevcut arkadaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmeliyiz.