BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: 12 aylık ihracatımız rekor kırdı----

Erdoğan: 12 aylık ihracatımız rekor kırdı

Erdoğan: 12 aylık ihracatımız rekor kırdı
18 Eylül 2021 - 15:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan "12 aylık ihracatımız 211 milyar dolarla rekor kırdı." dedi

Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 28. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

HEDEF 300 BİN İHRACATÇI
İhracat başarımız ülkemiz ekonomisinin yükselen gücünün de sembolüdür. İş insanlarımız ürettikçe, ihraç ettikçe geleceğe daha umutlu bakıyoruz. İhracatçı sayımızı önce 150 bine ardından 300 bine yükseltmeyi hedefliyoruz.

211 MİLYAR DOLARLIK REKOR
Güvenlik sorunlarını sınırlarımızdan içeri taşımaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. 12 aylık ihracatımız 211 milyar dolarla rekor kırdı. Kimse bizi hedeflerimizi gerçekleştirmekten alıkoyamaz. Yakın coğrafyada yoğunlaşan ihracat ağımızı uzak coğrafyalara doğru genişletiyoruz.

İHRACATI GELİŞTİRME FONU
Sadece ihracatçılarımıza destek sağlayacak ihracatı geliştirme fonu kuruyoruz. İhracatı geliştirme fonu ile açık finansman kaynağı oluşturulacak. İhracatçıların teminat sorunu ortadan kaldırılacak.

KÜRESL TİCARETİN KALBİ: TÜRKİYE
İstanbul'u ülkemizin potansiyeline yakışan bir fuar merkezine en kısa sürede kavuşturacağız. Türkiye'yi küresel ticaretin kalbi haline getirmek bizim için bir kararlılıktır.

Mitsotakis: Erdoğan'la hemfikiriz

Erdoğan: Akkuyu santrali önemli katkılar sağlayacaktır

Erdoğan: Pazar günü Amerika'dayız