BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiErdem Başçı'dan büyüme açıklaması!----

Erdem Başçı'dan büyüme açıklaması!

Erdem Başçı'dan büyüme açıklaması!
05 Kasım 2015 - 10:39 www.finansgundem.com

MB Başkanı Başçı, açıklanan yapısal reformların uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini belirtti

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Ekonomik Yaklaşım Dergisi Uluslararası 2. Ekonomi Kongresi’nde “Türkiye’de Dengeli Büyüme Görünümü” konulu bir sunum yaptı.
 
Başçı, mevcut politika duruşunun enflasyon görünümüne karşı sıkı, döviz likiditesinde dengeleyici ve finansal istikrarı destekleyici olduğunu söyledi.
 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Ankara'da "Türkiye'de Dengeli Büyüme Görünümü" konulu bir sunum Yaptı.
 
Başçı sunumunda, para politikasındaki sıkı duruşun enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar sürdürüleceğini belirterek, "Cari işlemler dengesindeki  iyileşme devam edecek" dedi.
 
Başçı, "Avrupa'daki talep artışı büyümeyi ve dengelenmeyi destekliyor. Açıklanan yapısal reformların uygulamaya geçirilmesi büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabilir" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)