BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErdal Özyağcılar korona virüse yakalandı----

Erdal Özyağcılar korona virüse yakalandı

Erdal Özyağcılar korona virüse yakalandı
03 Ocak 2022 - 20:18 www.finansgundem.com

Oyuncu Erdal Özyağcılar korona virüsüne yakalandığını duyurdu. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Özyağcılar, "10 gün sonra beraberiz" dedi

Erdal Özyağcılar, Kovid-19'a yakalandı. Hiçbir belirti taşımadığını söyleyen 74 yaşındaki Özyağcılar, Kovid-19'a yakalandığını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

Özyağcılar "Merak etmeyin aşılıyım, şahaneyim. Akşam oyun var diye önlem olarak PCR yaptırdım, hiçbir belirtim yok taş gibiyim... " ifadelerini kullandı. 

Erdal Özyağcılar ayrıca Berna Laçin ve Gözde Çetiner ile başrolünü paylaştığı bu akşam ve gelecek 10 gün içerisinde gerçekleşmesi beklenen 'Hoş Geldin Boyacı' isimli tiyatro oyununun gösteriminin ertelendiğini duyurdu.

Seyircilere seslenen Özyağcılar, "Efendim! Ve nihayet ben de oldum. Ben de pozitifim, ben de Covid’im. Üzüldüm, bu 10 içinde 3-4 oyunumuz vardı. Oyunlarda sizlerle birlikte olamamak. Ama sakın biletlerinizi iptal etmeyin, 10 gün sonra tekrar beraber olalım" dedi.

ÖTV artışının detayları belli oldu: En ucuz sigaraya 4,5 TL zam

Erdoğan duyurdu: Emeklilikte en düşük maaş 2 bin 500 TL oldu 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)