BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkServet Taze ayrıldı, vekalet Erdem'e verildi----

Servet Taze ayrıldı, vekalet Erdem'e verildi

Servet Taze ayrıldı, vekalet Erdem'e verildi
01 Nisan 2019 - 10:45 www.finansgundem.com

Şekerbank Genel Müdürü Servet Taze görevinden ayrıldı... Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, Xekerbank Genel Müdür Vekili olarak atandı.

Şekerbank zirvesinde görev değişimi…

Genel Müdür Servet Taze ile Şekerbank'ın yolları ayrıldı. Bankadan KAP'a yollanan açıklamada Taze'nin 01.04.2019 tarihi itibariyle görevinden ayrılacağı ifade edildi.

Esnaf, mikro, işletme ve KOBİ iş kollarının yönetiminden sorumlu olan, aynı zamanda Şeker Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürüten Erdal Erdem ise, Şekerbank Genel Müdür Vekilliği’ne getirildi.

ERDAL ERDEM HAKKINDA

Bankacılık sektöründeki 25 yıllık kariyerinde birçok üst düzey görev yürüten Erdal Erdem, kariyerine 1995 yılında Family Finans Kurumu A.Ş.’de başladı. Erdem, 2014 yılına kadar yürüttüğü Ziraat Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi, Ziraat Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ziraat Bankası Moskova CJSC Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinin ardından Mart 2014’te Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.  2017 yılına kadar aynı zamanda Halk Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı ve Halkbank Belgrad A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Erdem, Kasım 2017’de Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Şekerbank’ın stratejik odağında bulunan esnaf, mikro, işletme ve KOBİ iş kollarının yönetiminden sorumlu olan ve aynı zamanda Şeker Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürüten Erdal Erdem, 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle Şekerbank Genel Müdür Vekili olarak atandı. 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MESUT UĞUR-ARTI FINANCE05 Nisan 2019 09:59

    MAŞALLAH..HAYIRLI OLSUN..ALLAHU TEALA YARDIMCISI OLSUN..ERDAL KARDEŞİM İŞİNİN EHLİ SALİH VE MAHİR BİR BANKACIDIR..BU İŞTEDE TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİ İLE ALNININ AKI  İLE MUVAFFAK OLACAKTIR ..YILLARDIR TANIDIĞIM BANKA İÇİN İYİ BİR KAZANIMDIR İNŞALLAH..SEVGİLERİMLE

  • Ali bey04 Nisan 2019 09:47

    Sorunlu kredileri olağanüstü yüksek sürdürülebilir bir yapı değil.

  • Kamil kara 03 Nisan 2019 22:56

    Bankanın genel müdürlerine baktığında kısa süreli yöneticiler Vasıf’ları ne olursa olsun hamle yapmaları iç dengelerden sebeb mümkün değil

  • banker_the_one01 Nisan 2019 13:07

    Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi'nde lisans ve gerçekten eğitim kalitesi son derece üst düzeyde olan Beykent Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve Türkiye'nin en önemli finans kurumlarından biri olan Family Finans'ta yetişmiş bir bankacı. Bankacılık sektöründe en sıralarda olan Şekerbank'ın kalitesine uygun bir atama olmuş.