BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEpstein davasının kilit ismi yakalandı ortalık karıştı----

Epstein davasının kilit ismi yakalandı ortalık karıştı

Epstein davasının kilit ismi yakalandı ortalık karıştı
03 Temmuz 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

ABD’yi sarsan Epstein davasında kilit ismi yakalandı. Epstein'in intihar etmesiyle rahat bir nefes alan Donald Trump, Bill Clinton, Prens Andrew gibi birçok ünlü isim için kabuslu günler yeniden başlıyor

Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, FBI tarafından tutuklandı.

1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell, Epstein ile ilgili suçlamalar nedeniyle ABD’nin doğu kıyısındaki New Hampshire bölgesinde gözaltına alındı ve federal mahkemeye çıkarılmak üzere New York’a gönderildiği belirtildi. 58 yaşındaki Maxwell, Epstein hakkındaki cinsel istismar iddialarından haberi olmadığını öne sürüyor. Maxwell, 35 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Bir dönem Epstein'in kız arkadaşı olan ve daha sonra, Epstein'ın genç kızlara cinsel tacizde bulunmasına yardımcı olduğu iddia edilen Maxwell, Epstein'in geçen yıl Temmuz'da gözaltına alınmasından bu yana kamuoyu önünde görülmüyordu ve yeri bilinmiyordu.

Epstein hücrede intihar etmişti

New York'taki federal savcılar 2002-2005 yılları arasında Epstein'in New York'taki evi ve Florida'daki malikanesinde aralarında 14 yaşındaki kız çocuklarının da bulunduğu reşit olmayan kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğine dair suçlamalar içeren bir iddianame hazırlamıştı.

Suçlamaları kabul etmeyen Epstein, geçen Ağustos'ta Manhattan'da tutulduğu hücrede kendisini öldürmüştü.

Sır perdesi aydınlanmadı

Epstein’in hücresindeki intiharı birçok komplo teorisine konu olmuştu. Pedofil milyarderin intihar ettiği gün hücresindeki diğer mahkumun çıkarılması ve hücreyi izleyen güvenlik kameralarının olay sırasında çalışmıyor olması bu iddiaları destekledi.

ABD Başkanı Donald Trump ve Eski ABD Başkanı Bill Clinton’la yakınlıkları olduğu iddia edilen Epstein, dava süresince ABD Eski Çalışma Bakanı R. Alexander Acosta’nın desteğini almıştı. Dava ile ilgili kanıtların gün yüzüne çıkmasıyla Acosta ABD Çalışma Bakanlığı görevinden istifa etmişti.

İngiltere Prensi’ne pedofil suçlaması

Ghislaine Maxwell'in tutuklanması, reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan ve FBI'ın ifade çağrılarına henüz olumlu yanıt vermeyen Prens Andrew'ı zora sokabileceği ve ifade vermesi için üzerindeki baskının arttığı yorumları yapılıyor.

Prens Andrew hakkındaki reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları da Epstein ve Maxwell'in dahil olduğu ağla bağlantılı.

ABD vatandaşı Virginia Giuffre, 2001 yılında, 17 yaşındayken, Epstein tarafından Londra'ya götürüldüğünü ve Epstein ile Maxwell tarafından Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını söylemişti. Prens Andrew bu iddiayı reddetmişti.

Dünyanın konuştuğu sapıklık zincirinde gözler Prens Andrew'a çevrildi!

 

ABD'li doktor: Epstein’ın ölümünde 'cinayet ihtimali' yüksek

 

Barclays CEO'suna Epstein soruşturması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)