BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiEnocta aracılığıyla öğrenmek artık daha kolay ve keyifli  ----

Enocta aracılığıyla öğrenmek artık daha kolay ve keyifli  

Enocta aracılığıyla öğrenmek artık daha kolay ve keyifli  
13 Aralık 2022 - 14:25 www.finansgundem.com

3 milyon kişiye dijital eğitim çözümleri hizmeti veren Enocta, kullanıcılarına daha etkin bir öğrenme deneyimi yaşatmak amacıyla eğitim ve uygulamalara ulaşmayı, seçim yapmayı kolaylaştıran ve keyifli hale getiren bir web sitesi oluşturdu.

Türkiye’nin ilk “uzaktan eğitim” şirketlerinden birisi olarak 1999 yılında kurulan  ve günümüzde  7000 içerik ile  uçtan uca dijital eğitim çözümleri sunan Enocta, dijital eğitim hizmetlerinin çok daha hızlı ve kolay bir şekilde alınmasını sağlayacak yeni web sitesini duyurdu. Yeni uygulama aracılığıyla, çalışanlarına güncel beceri ve bilgileri kazandırmak isteyen kurumlar “enoctakatalog.enocta.com” adresinden eğitimleri tek seferde rahatlıkla görecek ve filtreleme yaparak talep ettikleri içerik bilgilerine hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Kurum temsilcileri yaptıkları  seçimlere göre  Enocta’dan bilgi ve teklif alabilecekler.

DEĞİŞİME AYAK UYDURMAK

Enocta CEO’su Ahmet Hançer, içinde bulunduğumuz yüzyıla damgasını vuran yeniliklerin biçimlendirdiği çalışma ve yaşam düzeninin, hızlı değişime uyum göstermeyi gerektirdiğini belirterek, okuldan edinilen bilgilerin iş yaşamındaki değişimi algılamak ve değişime liderlik etmek için yeterli olmadığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Çağın kritik becerilerine sahip olmak ve sürekli gelişim için kesintisiz eğitimin bir gereklilik olduğunu vurgulayan Hançer,  Enocta’nın çalışanların yetkinlik ve becerilerinin gelişimini sağlamak amacıyla dijital ortamda çok geniş olanaklar sunduğunu belirtti.

Enocta aracılığıyla internet bağlantısının olduğu her yerden, her zaman dijital bir cihaz aracılığıyla eğitim alınabildiğine dikkat çeken  Hançer şöyle devam etti:

“Günümüz teknolojilerinin her türlü faydasını kullanabildiğimiz eğitimlerimiz, kırılım çağı becerilerini kazanmak ve kendisini geliştirmek isteyen  kurum çalışanlarına sonsuz olanaklar sağlıyor.

Enocta Platform ile güncel eğitim ve iletişim teknolojileri kullanıcının hizmetine sunulurken, Enocta Katalog ile de alanında uzman eğitmenlerle hazırlanmış konu uzmanı videoları, motion graphic videolar, okuma materyalleri, özel görevler ve etkileşimli eğitimler sunuyor, böylece kullanıcılarımız etkili bir dijital eğitim deneyimi yaşıyor.  Eğitimlerimizi tekrar etme ve ölçme, online olarak çalışma grupları kurma, sanal sınıf uygulaması ile canlı ders anlatımlarına katılım mümkün oluyor. Üstelik tüm bu gelişim imkanını öğrenenlerin vakit geçirmekten hoşlandıkları ve alışkın oldukları ana ekran yapısı ile sunuyoruz. Ana ekran akışımızda: ’Zorunlu Eğitimlerim’, ‘Kaldığın Yerden Devam Et’, ‘En Yeniler, Sana Özel Öneriler’, ‘Popüler 10 Eğitim’, ’İki Arada Bir Şey Öğren’, ‘İşinde Uzmanlaşmak İstersen’… gibi çok sayıda başlık bulunuyor. Bu temalar üzerinden eğitim detaylarına kolaylıkla ulaşılıyor.

Enocta CEO’su Ahmet Hançer, öğrenenin yoğun gündeminde gelişim için yer bulmanın kolay olmadığını, bu nedenle motivasyonu arttırıcı uygulamaların da gerekli olduğunu belirterek,   “Yeni rozet yapımızı da yakın zamanda devreye aldık. Tematik konular ve ilgi çekici beceriler gibi alanlarda belli eğitimleri tamamlamış kullanıcılarımız, alacakları rozetler ile edindikleri uzmanlıklarını şirket içinde de kanıtlamış olacaklar. Bu tip uygulamalar çalışanlar arasında tatlı bir rekabete de sebep oluyor ve sonuçta herkesin fayda sağladığı bir ortam doğuyor” dedi.

EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER

Enocta’nın  dijital eğitim alanındaki yenilikleri yakından takip ederek gelişimine devam ettiğini vurgulayan Hançer, Enocta’nın geleceğe bulut çözümleri üzerinden yapay zeka, sosyal öğrenme ortamı, yeni oyunlaştırma imkanları ve öğrenmeye motive eden deneyim ortamı ile hazırlandığını söyledi.

Enocta içeriklerinin bulunduğu Enocta Katalog’un her yıl minimum yüzde 20 oranında yeni eğitimlerle zenginleştiğini belirten Hançer şunları söyledi :

 “Eğitimlerde artırılmış ve sanal gerçeklik, 360 derece ortam deneyimleri, interaktif eğitim uygulamaları gibi içerik tipleri ve farklı video konseptleri kullanarak öğrenme deneyimini daha keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz. Yeni uygulama ve teknolojileri hayata geçirerek bugün ‘en iyi’, yarın ‘daha da iyi’ olmak isteyen, sürekli gelişimi hayatlarının bir parçası haline getiren kurumlara bunun için gerekli olan dijital öğrenme teknoloji ve içerikleri sunuyoruz.”

Enocta’dan pandemi sonrası da çalışanlarına tam destek

Enocta yenilikleri devreye aldı, tamamlanan eğitimler 3 kat arttı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)