BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEngelli sporcular için beklenen haber geldi----

Engelli sporcular için beklenen haber geldi

Engelli sporcular için beklenen haber geldi
31 Ocak 2015 - 00:56 www.finansgundem.com

Spor Bakanlığı, engelli spor kulüplerinin ve sporcuların mağdur olmaması için tedbir alındığını açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, engelli spor kulüplerinin ve engelli sporcuların mağdur olmaması için bazı tedbirlerin alındığını ve hiçbir spor faaliyetinin aksamayacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından tüm faaliyetlerin durdurulduğuna ilişkin yapılan açıklamalar üzerine Bakanlığımız tarafından engelli spor kulüplerimizin ve sporcularımızın gelişmelerden mağdur olmamaları için bazı tedbirler alınmıştır.

İKİ BRANŞ DIŞINDAKİ FAALİYETLER 15 ŞUBAT'TAN SONRA BAŞLIYOR

Buna göre, Federasyonun önümüzdeki döneme ilişkin faaliyet programı incelenmiş olup, durdurulmadığı ifade edilen 5-8 Şubat 2015 tarihlerinde Mersin'de yapılacak Türkiye Atıcılık Şampiyonası ve 7 Şubat'ta başlayacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2. yarısı dışında tüm faaliyetlerin 15 Şubat 2015 tarihinde yapılacak mali genel kurul sonrasında olduğu tespit edilmiştir.

LİGLERDEKİ 26 TAKIMA GEREKLİ DESTEK SAĞLANIYOR

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2. yarısının oynanabilmesi için alınan tedbirler bağlamında, liglerde yer alan 26 kulüple irtibata geçilerek gerekli her türlü destek sağlanmaya başlanmıştır. Federasyonun katılacağı organizasyonlara ait maddi sorumluluklarla ilgili tespitler de yapılmaktadır. Aciliyet içeren konularda çözüme yönelik çalışmalar da başlatılmıştır.

YENİ BİR GENEL SEKRETER GÖREVLENDİRİLDİ

Tüm bu iş ve işlemleri yürütmek üzere de Federasyona, bugün itibarıyla yeni bir genel sekreter görevlendirilmiştir. Bakanlığımız tüm iş ve işlemlerinde hukuk kuralları ve sportif gerçekler çerçevesinde hareket etmektedir. Bakanlığımızca, Federasyona hukuki süreç tamamlandığında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılan maddi yardımlar devam edecektir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)