BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEnes Kanter: Milli takıma alınmadım çünkü...----

Enes Kanter: Milli takıma alınmadım çünkü...

Enes Kanter: Milli takıma alınmadım çünkü...
24 Haziran 2015 - 00:39 www.finansgundem.com

Oklahoma City Thunders formasıyla NBA'de mücadele eden Kanter, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağrılmaması için "Siyasi nedenler" dedi

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın, 4-20 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın aday kadrosuna NBA'de forma giyen Enes Kanter'i çağırmaması gündeme bomba gibi düştü...

Özellikle sezon ortasında transfer olduğu Oklahoma City Thunders'ta sergilediği başarılı performansla tüm dünyanın dikkatini çeken ve sezonu 13.8 sayı, 7.8 ribaund ve 0.5 asist ortalamalarıyla tamamlayan Enes'in çağrılmamasının nedenleri konusunda farklı spekülasyonlar yapılıyor. Ergin Ataman, büyük tartışma yaratan bu kararına gerekçe olarak, "Benden önceki teknik heyetle yaşadığı olaydan sonra özür dilemedi ve kendisini milli takıma kazandırma yolunda attığım sıcak adımlara karşılık vermedi" açıklamasını yaptı.

ENES KANTER: MİLLETİM İÇİN GÖREVE HAZIRDIM

Enes Kanter ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ataman'ın kararının sebebinin sportif değil siyasi olduğunu iddia etti. Kanter, Türk Milli Takımı formalı fotoğrafının içinde yayınladığı mesajda şu görüşleri savundu:
"Milli takımımızın ortaya koyabileceği başarıya katkı sağlama imkanımın elimden alınmasını üzüntüyle karşıladım. Milletimiz için göreve hazırdım. Ancak verilen idari karara rağmen milli takımımızı ve takım arkadaşlarımı bütün kalbimle destekliyorum.

"SUNULAN SEBEPLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Bu konuda verilen kararın ve açıklamanın profesyonel ve milli takımımıza yakışır şekilde olmasını temenni ederdim. Sunulan sebepler gerçeği yansıtmıyor ve kadroya alınmama sebebim inandığım değerler ve siyasi görüşümdür.
Şimdi bunları tartışmayıp milli takımımızın, ülkemizin başarısına odaklanmalıyız. Biz ancak bir, beraber ve bütün olabildiğimiz zaman Türkiye'yiz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)