BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Enerji, gıda fiyatlarındaki yükselişi devam ettirecek'----

'Enerji, gıda fiyatlarındaki yükselişi devam ettirecek'

'Enerji, gıda fiyatlarındaki yükselişi devam ettirecek'
21 Eylül 2022 - 13:00 www.finansgundem.com

Polonya Tarım ve Kırsal Kalkınma Bakanı Henryk Kowalczyk, enerji fiyatlarındaki artışın durdurulması gerektiğini aksi halde gıda fiyatlarındaki yükselişin süreceğini söyledi.

Polonya Tarım ve Kırsal Kalkınma Bakanı Henryk Kowalczyk, tarımsal ham madde fiyatlarında belirli bir artış yaşandığını ancak paniğe gerek olmadığını ifade etti.

Polonya Haber Ajansına (PAP) göre, Kowalczyk, enerji fiyatları nedeniyle "büyük endişe" duyulduğunu belirterek, "Enerji fiyatlarındaki artışın durdurulması gerekiyor. Aksi halde gıda fiyatlarındaki artış sürecektir." dedi.

Avrupa Komisyonu'nun yüksek elektrik ve gaz fiyatlarıyla ilgilenmesi konusunda umutlu olduklarını dile getiren Kowalczyk, eylül sonunda AB enerji bakanlarının bu konuyu tartışacaklarını anımsattı.

Kowalczyk, söz konusu toplantıya Polonya'yı temsilen İklim ve Çevre Bakanı Anna Moskwa'nın katılacağına dikkati çekerek, hükümet olarak gübre fabrikalarına yardımcı olmak için de çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Polonya 2023'te elektrik fiyatında artışa gitmeyecek

 

Polonya'da elektrik tarifeleri donduracak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)