BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEnerji Bakanlığı'nda atama: Cansız'ın yerine Kalaycı----

Enerji Bakanlığı'nda atama: Cansız'ın yerine Kalaycı

Enerji Bakanlığı'nda atama: Cansız'ın yerine Kalaycı
06 Temmuz 2019 - 07:27 www.finansgundem.com

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız görevden alındı, yerine Şeref Kalaycı atandı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da müfettiş atamaları yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız görevden alındı. Resmi Gazete'de yer alan karara göre Cansız'ın yerine Prof. Dr. Şeref KALAYCI atanmıştır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığına Mehmet Tuntaş atandı. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü Yardımcılğına Murat Tokat atandı. 

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne aynı yerde Genel Müdür Yardımcısı olan Cevat Genç atandı.

İSEDAK'TA ATAMA

Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Mehmet Metin Eker atanmıştır.

Strateji ve Bütçe Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Ertan Tosun atanmıştır.

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI'NA MÜFETTİŞ ATAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na müfettiş atamaları yapıldı.

Müfettişliğe atanan isimler şunlar: 

Zehra Gülşah Arabcacıoğlu, Talip Dönmez, Tevfik Mustafa Tuna, Abdullah Yıldız, Zeynep Ayyürek Orman, Uğur Mavi, Vehbi Cankar Güneş, Ahmet Altan Akbaş, Beste Desticioğlu, Merve Demirci, Yasemin Sakarya, Ali Gül, Fatih Örnek, Lokman Atik, Tuğba Yiğit Yılmaz, Ayşe İdil Peşan, Bekir Kayran, Ceyda Demirer Çağla Öksüz, Emrah Boyacıoğlu, Emre Abhayıroğlu, Ender Koca, Fatih Aydın, Fatih Kirit, Gökhan Dürümlü, Halil İbrahim Kocaer, Mustafa Şentürk, Oğuz Aydın, Pelin Pınar Koçak, Sadık Sezer, Selçuk Aytemir, Serhan Güner, Serhan Şuvak, Sezai Türeoğlu, Ali Sezer, Aydın Binici, Bertan Başar Erkeksoy, Mehmet Selim Özcan, Okan Duman, Şeyhmus Kadir Kanberoğlu, Volkan Huluz, Ali Emrecan Algın, Ayşe Özten Budak, Aytaç ERgil Özen, Elvan Gülçikek Demirel, Fatih Özkul, Gürkan Teker, İlker Can Sayım, Mehmet Köseler, Mehmet Sait Erzincan, Murat Er, Onur Türker, Ömer Faruk Bostan, Sedat Avcı, Serhat Akpınar, Pelin Tonka.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)