BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiEndonezya Fed'in Mart'ta faizleri artırmasını bekliyor----

Endonezya Fed'in Mart'ta faizleri artırmasını bekliyor

Endonezya Fed'in Mart'ta faizleri artırmasını bekliyor
20 Ocak 2022 - 11:52 www.finansgundem.com

Endonezya Merkez Bankası, Aralık ayında Fed’den 2022 için sadece 1 faiz artırımı beklediklerini fakat bu sayının şu an 4’e çıktığını belirtirken Fed’in Mart ayında faiz artırımlarına başlayacağını düşündüklerini söyledi.


Endonezya Merkez Bankası, perşembe günü gerçekleştirdiği toplantıda politika faizini sabit bıraksa da para politikasının normalleşeceğine yönelik ilk işaretleri verdi.

Merkez Bankası Başkanı Perry Warjiyo, yakında bankalar için zorunlu karşılık oranlarını artırmaya başlayacaklarını belirtti.

Fed’in Mart ayında faiz artırımlarına başlayacağını düşündüklerini belirten Warjiyo, Aralık ayında Fed’den 2022 için sadece 1 faiz artırımı beklediklerini fakat bu sayının şu an 4’e çıktığını söyledi.

ABD gösterge Hazine tahvili faizlerinin yüzde 2 ve üstüne çıkmasını beklediklerini belirten Warjiyo, bunun yerel para cinsinden ihraç edilen tahvil piyasasını etkileyebileceğini vurguladı.

Endonezya’nın yeni başkentinin adı 'Nusantara'

 

Silvergate Capital: Fed'in dijital para çıkarması yıllar alır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)