BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEn yakın arkadaşları Abramoviç’e borç vermiyor----

En yakın arkadaşları Abramoviç’e borç vermiyor

En yakın arkadaşları Abramoviç’e borç vermiyor
05 Nisan 2022 - 09:59 www.finansgundem.com

Yaptırımlar nedeniyle tüm varlıklarına el konulan Rus oligark Roman Abramoviç, ayakta kalabilmek için arkadaşların borç para istiyor

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle Batılı ülkelerin yaptırım kararı Rusya ile sınırlı kalmadı. Dünyada hatırı sayılır bir servete sahip olan oligarklar da yaptırımlardan nasibini aldı. Medyada en fazla gündeme gelen isim ise Roman Abramoviç oldu. Tüm mal varlıkları dondurulan, yatlarını ve jetlerini Türkiye’ye kaçıran Roman Abramoviç, Hollywood ve ABD'li zengin arkadaşlarından 1'er milyon dolar borç vermeleri için adeta yalvardığı söyleniyor. İngiltere’deki banka hesapları dondurulan Chelsea Futbol Kulübü elinden alınan Abramoviç'in, haftada 750.000 dolar bulan personel maaşlarını ödeyemediği belirtiliyor.

Bir’dönem St Barth'ın malikanesinde ve lüks teknelerinde ağırladığı Hollywood, Wall Street’in önde gelen isimlerinin kapısını çalan Roman Abramoviç, talebine pek sıcak bakılmadığı da basına sızan bilgiler arasında yer alıyor.

14 milyar doların üzerinde serveti olan Roman Abramoviç’e arkadaşları Ukrayna savaşı nedeniyle yanlış anlaşılmalara sebep vermemek için de destek olmak istemedikleri idda ediliyor. Kredi alma imkanı da olmayan Roman Abramoviç’in bu şartlarda ayakta kalmak için jetlerini ya da yatlarından birini satmak zorunda kalabileceği belirtiliyor.

Abramoviç’in yeni yatları ortaya çıktı

 

Rus oligark Abramoviç'in zehirlendiği iddia edildi

 

Bodrum'da Ukraynalı yelkencilerden Abramoviç protestosu!

 

Abramoviç Süper Lig ekibini mi satın alıyor? İddialar güçlendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)