BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiEn kolay para kazanma yolu!----

En kolay para kazanma yolu!

En kolay para kazanma yolu!
22 Nisan 2013 - 18:54 www.finansgundem.com

Instagram'da sık sık fotoğraf paylaşanlar müjde! Artık bu şekilde para kazanmanın bir yolu var...

Instagram'da paylaşılan fotoğraflardan para kazanma devri başlıyor. InstaStock Images adlı yeni platfom instagram kullanıcılarına çektikleri fotoğrafları para karşılığında satabilme imkanı sağlıyor.
Instagram 100 milyon kullanıcıya ulaşmasıyla birlikte gücü hafife alınmayacak bir fotoğraf paylaşım mecrası haline geldi.
Bu milyonlarca kullanıcının, çektikleri fotoğraflardan para kazanmasını amaçlayarak InstaStock Images'ı kurduğunu belirten Laneia Moore " Fazladan birkaç yüz dolar bazı insanların hayatında büyük fark yaratabilir. İnsanların zevkle yaptıkları bir şeyden para kazanmalarını amaçlayarak bu yola girdik." diyor.
Kullanıcılar söz konusu platforma yükledikleri fotoğraflarını istedikleri şekilde fiyatlandırabilecek ve sattıkları fotoğraf başına ödeme alacaklar.
Henüz hizmet vermeye başlamayan site, kullanıcılara üye olabilme ve belirlenmiş bir bağlantı adresini paylaşarak ilerisi için kredi kazanabilme imkanı sağlıyor.
Servisin kesin olarak ne zaman hizmete başlayacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi paylaşılmıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)