BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket Haberleri'En iyisi' Akbank----

'En iyisi' Akbank

'En iyisi' Akbank
29 Ağustos 2013 - 13:10 www.finansgundem.com

World Finance, 2013 yılı “Dünyanın En İyi Bankaları” değerlendirmesi sonuçlarını açıkladı

Önde gelen finans yayınlarından World Finance tarafından yapılan “Dünyanın En İyi Bankaları” değerlendirmesinin 2013 yılı sonuçları açıklandı. Bu yıl 7'ncisi düzenlenen araştırmaya göre Akbank, “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi.
World Finance editörü Alexander Redcliffe, “Türkiye’nin en değerli banka markası olan Akbank, ürün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkıyor. Sürdürülebilir değer yaratmaya odaklanan, yenilikçi ürün ve hizmet sunumuyla yaygın bir müşteri portföyüne sahip Akbank, Türk bankacılık sektörüne öncülük etmeyi sürdürüyor” dedi.
Başarılı performanslarının bankayı farklı ödül platformlarında önemli başarılara taşıdığını vurgulayan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ise ödülle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“2012 yılında çok başarılı bir dönemi geride bıraktık. 2013 yılında da bu başarılı performansımızı sürdürüyoruz. Yılın ilk yarısında toplam aktiflerimiz yüzde 8’in üzerinde bir büyümeyle 176 milyar TL’yi geçti. Aynı dönemde nakdî ve gayri nakdî kredilerimizle ekonomimize ve müşterilerimize sağladığımız desteği 2012 yıl sonuna göre yüzde 13’ün üzerinde artarak 126 milyar TL’nin üstüne çıkardık. Reel sektöre desteğimizi artırırken, sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye de devam ediyoruz. Konjonktür ne olursa olsun risk yönetiminden taviz vermiyoruz. Bankacılık sektöründeki yatırımlarımız da devam ediyor. Özellikle insan kaynaklarımız, teknoloji, direkt bankacılık ve şube ağımızın daha da güçlendirilmesi yatırımlarımızın odağını oluşturuyor. Müşteri hizmet kalitemiz ve verimliliğimiz de giderek artırıyor.
World Finance’tan kazandığımız bu ödülün her alanda gittikçe yükselen performansımızı yansıttığını düşünüyorum. İnanıyorum ki yüksek likiditemiz, yüksek aktif kalitemiz ve güçlü sermaye yeterliliğimiz önümüzdeki dönemde de bankamızın sağlıklı büyümesini desteklemeyi ve Akbank’ı sektöründe öne çıkarmayı sürdürecektir.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m,rro29 Ağustos 2013 22:39

    evet kamu bankalarına göre en iyisi.çünkü kamu bankalarında insanın gözüne bile bakmazlar aynı hastaneler gibi bunlarda da tek gözü ile bakıyorlar.ey gidi sakıp amca bi tedbili kıyafet giy de bi denetle şunları