BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEn büyük korku gerçek oldu... Pentagon teyakkuz durumunda----

En büyük korku gerçek oldu... Pentagon teyakkuz durumunda

En büyük korku gerçek oldu... Pentagon teyakkuz durumunda
22 Kasım 2021 - 09:07 www.finansgundem.com

Dünya Çin'den gelen yeni haberlerin şokunu yaşıyor. Ortaya çıkan yeni bilgiler ABD için 'en kötü senaryonun' gerçek olduğuna işaret ederken, Pentagon'da görevli bilim insanlarının Çin'in yeni nesil füzesinin kapasitesini anlamakta güçlük çekiyor.

Dünya yaklaşık iki yıldır tabiri caizse Korona virüs ile yatıp Korona virüs ile kalkıyor. 5 milyona yakın cana mal olan Kovid-19 gezegenimizi tehdit eden tek konu değil.

Özellikle son yıllarda ülkeler arasında artan gerilim ve askeri yatırımların hızla artması uzmanları bir hayli endişelendiriyor. ABD'den gelen açıklama bu endişenin boyutunu gözler önüne serdi.

BU SÖZLERLE İTİRAF ETMİŞLERDİ

Çin'in dünyadaki herhangi bir noktayı vuracak kabiliyete sahip hipersonik füzesi hakkında konuşan ABD'li yetkililer 'Çin'in gerisinde kaldık' sözleri ABD açısından durumun vahametini gözler önüne sermişti.

Ancak ortaya çıkan yeni bilgilere bakılırısa durum ABD açısından daha da karamsar bir tabloya işaret ediyor. Raporlara göre, Çin'in hipersonik nükleer silahı, ses hızından beş kat daha hızlı seyahat ederken ikinci bir füze ateşledi.

Rusya'dan yeni hipersonik füze denemesi: Denizdeki hedef başarıyla imha edildi

 

Pekin-Washington hattında hipersonik silah gerilimi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)