BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre'den tehdit gibi söylem!----

Emre'den tehdit gibi söylem!

Emre'den tehdit gibi söylem!
15 Ekim 2014 - 11:20 www.finansgundem.com

Geçen sezon Melo'nun gazıyla kırmızı gören Emre Belözoğlu, yakın çevresine "Melo bu maçta kendisine dikkat etsin. Bu kez beni tahrik edemeyecek" dedi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 2. yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ilk yarısında Emre Belözoğlu'na 2. sarıdan kırmızıyı göstertmeyi başaran ardından yaptığı jestlerle özellikle Fenerbahçe cephesinden büyük tepki gören Emre Belözoğlu, cumartesi geceki derbi maç için kendisini psikolojik olarak hazırladı.

Tecrübeli futbolcunun yakın çevresine ve takım arkadaşlarına "Melo bu maçta kendisine dikkat etsin. Bu defa beni tahrik edemeyecek. Belki kendisi tahrik olur. Aynı numaralarla beni oyundan diskalifiye edemeyeceği gibi maça olan konsantrasyonumu da bozamayacak. Bu defa hazırlıklıyım. Zaten bunun ilk denemesini Süper Kupa finalinde yaptım" dediği bildirildi. Emre Belözoğlu'nun sakatlıktan kurtulduğu ve Galatasaray derbisinde forma giymemesi için hiçbir nedenin kalmadığını da gelen haberler arasında. Kaptan Emre'nin oynamadığı son 2 lig maçında Fenerbahçe tecrübeli futbolcusunun yokluğunu fazlasıyla hissetmişti.

SAKATLIĞI GEÇTİ. ŞİMDİ EKSİKLERİNİ TAMAMLIYOR

Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kampına gitmeyen Emre'nin bu süre içinde hem tedavi olduğu hem de idman eksiğini kapattığı ifade edilirken, tamım arkadaşlarını bu önemli derbi için sürekli motive ettiği de ifade ediliyor. Emre Belözoğlu, penaltı atışları sonunda kazanılan Süper Kupa finalinde oynanan son derbi maçta Fenerbahçe takımının en iyilerinden biri olarak göze çarpmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)