BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre'den maç sonrası flaş açıklama----

Emre'den maç sonrası flaş açıklama

Emre'den maç sonrası flaş açıklama
01 Aralık 2014 - 04:38 www.finansgundem.com

Maçın 85. dakikada kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, yanlış anlama kurbanı olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının 85. dakikasında sarı kartı varken direkt kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, o pozisyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, hakeme o pozisyonda "Allah sizi bildiği gibi yapsın" dediğini söyledi. Ancak hakemin bu sözünü "Allah sizin belanızı versin" şeklinde anladığını belirtti.

Maçın ardından FB TV'ye de konuşan Emre Belözoğlu, şunları söyledi:

"Sarı kartı gördükten sonra hakeme 'Allah sizi bildiği gibi yapsın belanızı vermesin' gibi bir şeyler söyledim. Yan hakeminde 'Allah belanızı versin' diye anladığını söyledi daha sonra içeri girdiğimde konuştuk kendileriyle. Haksız bir kırmızı kart olduğunu düşünüyorum. Küfretmediğimi de herkes bilsin. Zaten benle alakalı bu ülkede yeterince algı oluşturuluyor. Hakemlerde kendileri de söylediler; Allah belanı versin diye anladığı için attığını söyledi. Bende öyle bir şey söylemediğimi söyledim kendisine, konuştuk. Maç zaten gergindi. Moussa Sow'un verilmeyen penaltısı özellikle bizi saha içinde biraz erdi. İlk sarı kartı da o yüzden gördüm. Üzgün olduğumu söylemek istiyorum çünkü hak etmediğim bir kırmızı kart olduğundan dolayı bu şekilde yeniden anılmaktan dolayı üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Olay tamamen bu şekildedir. Hiçbir şekilde küfretmedim. Hakeme gittiğimde öyle anladığını söyledi sanırım yan hakem uyarmış kendisini. Yapacak bir şey yok. Bunun bilinmesini istiyorum. Tamamen yanlış anlama. Ben ne söylediğimi biliyorum. Bir şey söylesem çıkar burada özrü dilerim. Yapmış olduğumun hatanın da karşılığının olması gerektiğini her zaman söylüyorum. Belanı versin veya vermesin arasındaki fark küfür olarak anlaşıyorsa bu başka yerlere gider. Sahada oyuncu kalmaz. Küfür olarak biliniyorsa kurallar da bu varsa söylenecek bir şey yok, bir şey diyemem. Bu gerçekten kurallar dairesinde kırmızı kart gerektiriyorsa özür dilerim. Bu sözlerin kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Hepimizin herkesin beklentisi 3 puandı. Eskişehirspor'da diri takım bize karşı iyi direndiler. Boş alanları iyi değerlendirdiler. Biz bireysel performansların çok altındaydık. Telafi edecek zaman var. Ümit ediyorum ders çıkarıp pozitif bakarız. Skorlarda bizim yanımızda olur."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)