BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre'den bir küfür vukuatı daha----

Emre'den bir küfür vukuatı daha

Emre'den bir küfür vukuatı daha
09 Mart 2015 - 08:02 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 33. dakikasında ortam gerildi

Alex Telles'in Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrası Fenerbahçeli futbolcular bir araya toplandı. Galatasaraylı Chedjou, serbest vuruşun uzun süre kullanılmamasının ardından Emre Belözoğlu'nun yanına gitti ve tecrübeli futbolcunun elinden topu almak istedi.

Emre Belözoğlu ve Chedjou arasında bir süre itiş kakış yaşandı. İyice gerilen Emre, o esnada Chedjou'ya 'F.. off' dedi. Araya giren Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular her iki oyuncuyu da sakinleştirdi.

İkinci vukuatı

Chedjou'ya 'F.. off' diyen Emre Belözoğlu, aynı küfrü daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Slaven Bilic'e söylemişti. Tecrübeli futbolcu, daha sonra basına açıklama yaparak küfrettiğini kabul etmiş ve hakemin görmediğini belirtmişti.

Öte yandan seremonide daha önce oynanan bir karşılaşmada yumruk yumruğa kavga eden Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu'nun tokalaşmadığı görüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)