BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre ve Volkan'dan büyük isyan----

Emre ve Volkan'dan büyük isyan

Emre ve Volkan'dan büyük isyan
17 Mayıs 2015 - 08:39 www.finansgundem.com

Fenerbahçe kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, Hürriyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı

Volkan ve Emre... Fenerbahçe’nin tartışılan iki kaptanı. İkisi de çok eleştiriliyor. İki oyuncu da her deplasmanda ıslıklanıyor. İki oyuncu, Mersin İdman Yurdu deplasmanı öncesi içlerini Hürriyet’e döktüler. İşte Volkan ve Emre’nin o sözleri...

HAFIZANIZI TAZELEYİN

* BAZI şeyler konuşarak anlatılmaz. Öyle şeyler var ki… Tek tek burada nasıl anlatabiliriz? Biraz da insanların hatırlaması gerek.
* Nereden nereye geldik. Biz defalarca haksızlıklara uğradık, medyada, kamuoyunda, sosyal medyada linç kampanyalarına uğradık dememize gerek var mı?
* Bunları hatırlatmamıza gerek var mı? Biraz hafızalarını tazelesinler. Yaşananları hatırladıklarında her şeyi görecekler.

‘ADAM SENDE’ DEMEDİK

* Bu takımın şampiyonluğu gasp edildi, kurşun yedi, taraftarı stadyumun içinde polis linçine uğradı, kaptanı linç edilmeye çalışıldı.
* İnsanlar son 3 yılı gözlerinin önünden geçirirse neyin ne olduğunu görecekler. Ama bunu yapmak yerine biz hedef gösterilmeye suçlu ilan edilmeye devam ediyoruz.
* 3 Temmuz’da kimse ortada yokken bu bayrağı taşıyan kimlerdi? Bizlerdik... Her olayda Fenerbahçe’ye saldırılırken bunları duymaya çalışan kimler vardı? Herkes görmezlikten ve duymazlıktan geliyordu.
* Biz bu kulüp için sadece futbolculuk yapmadık. O günlerde “Adam sende, bana ne” demedik. Bu kulüp için bir futbolcudan daha öteydik.
* İşte yaşanılanların en büyük nedeni bizim o günlerdeki o dik duruşumuz...

DAHA NEYİ ANLATALIM

Sezon başından beri yaşanan inanılmaz hakem hatalarını hatırlatmaya gerek var mı? Ama sorsanız algılar bizim kollandığımız yönünde... Neyi anlatalım.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)