BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre ve Volkan ıslıklanma rekoru kırdı!----

Emre ve Volkan ıslıklanma rekoru kırdı!

Emre ve Volkan ıslıklanma rekoru kırdı!
27 Nisan 2015 - 15:44 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirer hemen hemen gittikleri her deplasmanda protestolarla karşılaşıyorlar

Zezonun bitmesine 7 hafta kala şampiyonluğun en büyük adaylarından biri konumunda bulunan Fenerbahçe'de tüm camia 4. yıldızı takmayı çok istiyor. Ezeli rakibe atılacak çalım ve Şampiyonlar Ligi'ne yeniden direkt katılım hakkının alınacak olması, sarı lacivertlileri daha da motive ediyor.

Bu yolda takımın moralini üst düzeyde tutmaya çalışan ve adeta üzerine titreyen Aziz Yıldırım ve yönetimi, bunu çok büyük oranda başarsa da takımın iki kaptanı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in gidilen her deplasmanda tepki görmesi sarı lacivertlileri düşündürüyor.

Sarı lacivertli ekibin bu sezon oynadığı 14 deplasman maçının 9 tanesinde Volkan ve Emre'ye rakip takım taraftarlarınca büyük tepkiler gösterildi. Gösterilen tepkilerin bazılarında 2 tecrübeli futbolcu sakinliğini korurken, bazılarında ise gerek rakip oyuncular gerekse taraftarlarla tartışarak sinirlerine hakim olamadı.

Ligin bitimine 3 hafta kala Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Başakşehir deplasmanlarına gidecek olan Fenerbahçe'de yöneticiler, iki tecrübeli yıldıza gösterilen tepkilerin takımın bütünlüğünü etkilemesinden çekiniyor.

VOLKAN'A GÜVENLİK ENGELİ

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Balıkesirspor deplasmanına konuk olan sarı lacivertliler sahadan 1-0 galip ayrılsa da bu 3 puan tribünlerle yaşanan tartışmalara engel olamadı.

Balıkesir mücadelesinin ardından tribünlerden kendisine yapılan hakaretlere aynı şekilde tepki veren Volkan Demirel, taraftarların üzerine yürümek istemiş fakat güvenlik görevlileri buna engel olmuştu.

Mersin İdman Yurdu ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında da ıslıkların hedefinde Volkan Demirel vardı. Mersin taraftarının yuhlamalarına maruz kalan Volkan buna karşın sakinliğini koruyarak tepkilere karşılık vermedi.

KAYSERİ'DE EMRE'YE SARI KIRMIZI ATKI

Tribünlerin hedefi olmaktan kurtulamayan bir diğer Fenerbahçeli Emre Belözoğlu da sezonun ilk ciddi tepkisini 14. haftada oynanan SAİ Kayseri Erciyesspor deplasmanında gördü.
 
Volkan ile birlikte lacivert siyahlı taraftarların hedefi olan ikiliden Emre Belözoğlu'na bir Erciyesspor taraftarı sarı kırmızı atkı göstererek tepkinin dozunu bir kademe artırmıştı.
 
MİLLİ MAÇLARDA DA KAÇAMADILAR
 
Aldıkları bu tepkilere karşın Türkiye'nin pozisyonlarındaki en yetenekli isimlerinden olan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na milli maçlarda da sesler bir hayli yükseldi.
 
17 Kasım 2014 tarihinde Kazakistan ile EURO 2016 elemelerinde Türk Telekom Arena'da karşılaşan A Milli Takım'da Volkan Demirel, maç öncesi gerçekleştirilen ısınmada tribünlerin yoğun tepkisine maruz kalmış ve tepkiler küfüre dönüşünce de ısınmayı bırakarak maçı terk etmişti. Bu olay, o dönem gündemi bir hayli meşgul etmişti.

Emre Belözoğlu da Milli Takım'ın son oynadığı Hollanda mücadelesinde Amsterdam'daki gurbetçilerin protestosuyla karşılaştı. Maç öncesinde gerçekleştirilen ısınmaya yuhlamalar yüzünden çıkmayan tecrübeli orta saha, kadrolar açıklanırken isminin okunmasına gösterilen tepkiye de engel olamadı.
 
İşte Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun tepki gördüğü deplasmanlar:

14.09.2014: Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
18.10.2014: Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
24.11.2014: Bursaspor 1-1 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
06.12.2014: Balıkesirspor 0-1 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
19.12.2014:  SAİ Kayseri Erciyesspor 0-1 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
31.01.2015: Karabükspor 1-2 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
04.04.2015: Çaykur Rizespor 1-5 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
25.04.2015: Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe (Emre ve Volkan)
16.11.2014: Türkiye 3-1 Kazakistan (Sadece Volkan Demirel)
04.03.2015 Mersin İY 1-2 Fenerbahçe (Sadece Volkan Demirel)
28.03.2015 Hollanda 1-1 Türkiye (Sadece Emre Belözoğlu)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet27 Nisan 2015 17:04

    böyle bir haber yapılma şeklini de sizden görmüş olduk editörlerinize selam olsun. bu iki oyuncunun hedef gösterilmesine siz de katkıda bulundunuz helal olsun size. şampiyon fenerbahçe olacak rahat olun siz.