BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Mor yeni sezonda o formayı giyecek----

Emre Mor yeni sezonda o formayı giyecek

Emre Mor yeni sezonda o formayı giyecek
10 Ağustos 2017 - 10:51 www.finansgundem.com

Emre Mor cephesinde transferle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldız bir anlamda artık kararını verdi ve önümüzdeki sezon nerede oynamak istediğini açık açık belli etti.

Emre Mor bu konuyu henüz dillendirmese de bu hafta onun için çok kritik olacak. Milli yıldız, dün geleceğini belirlemek ve transfer görüşmeleri yapmak için kamptan ayrıldı.

Kulübü Borussia Dortmund'un baskısını kırmak için ilginç bir yola başvurdu. Geçtiğimiz hafta Inter ile bir görüşme yapan menajeri Muzzi Özcan, bu sabah erken saatlerinde bir kez daha Milano'ya gitti.

İTALYANLARA MESAJ

Muzzy Özcan, Emre Mor'u ise yanında götürmeyerek bir anlamda bu transfer için gönüllü olmadıklarını da İtalyanlara göstermiş oldu. Onların gönlünde ise tek bir kulüp var.

AKLINDAKİ TAKIM FENERBAHÇE

Dortmund ise bir an önce bu transferin gerçekleşmesini istiyor. Emre Mor'un kafasında ise sadece Fenerbahçe var. İstanbul'dan gelen teklif sonrası Sarı-Lacivertlilere gitmeye çok sıcak bakıyor.

Emre Mor'un transfer bilmecesinin bu hafta içinde sonuçlanması ve milli yıldızın Sarı-Lacivertli formayı giymesi artık an meselesi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)