BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre dediğini yaptı----

Emre dediğini yaptı

Emre dediğini yaptı
12 Ağustos 2013 - 08:20 www.finansgundem.com

F.Bahçe kaptanı, karşılaşma sonrası kupayı kazanan Galatasaraylı oyuncuların tek tek elini sıktı

Kaptan Emre Belözoğlu bir gün önceki basın toplantısında verdiği sözü yerine getirdi, kupayı kazanan sarı-kırmızılı takımın tüm futbolcularını tebrik etti. Milli oyuncu maçın bitiş düdüğü ile birlikte Galatasaraylı oyuncuların ellerini sıktı. Emre’nin yanı sıra kupa seramonisinde iki takım futbolcularının birbirleriyle konuşmaları ve maçın ardından sarılmaları dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da eski öğrencisi Selçuk ile sohbet etti.
KILIÇ, SALİH'E TAKILDI
Bakan Suat Kılıç ile Salih Uçan arasında ödül töreni sırasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kılıç, genç yıldıza “Seni Marmaris’e götüreyim” dedi. Salih ise “Abi milli takım var” karşılığını verdi. Bakan Kılıç ardından, “İstikrarlı ol, disiplini bozma. Sana Milli Takım’ın uzun yıllar ihtiyacı var” diye konuştu.
ETTEN DUVAR
Madalya töreni için Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu bölümden geçmek zorunda kalan Galatasaray takımı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Polisler, oyuncularla tribün arasında etten duvar ördü. Sarı-lacivertli taraftarlar önlerinden geçen Galatasaraylılar’a hiçbir müdahalede bulunmazken, bazı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirenler oldu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TırsaKayseri12 Ağustos 2013 08:52

    Beşiktaşlı olarak dün geceki kupayı iyi olan kazansın ve barış dostluk içinde geçsin dileklerimle izledim. Emre'yi tebrik ediyorum üstün sevgi gösterisinden dolayı her maçta bu görüntüleri yaşamak ve barış kazansın.