BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Bilic'i tehdit etti!----

Emre Bilic'i tehdit etti!

Emre Bilic'i tehdit etti!
24 Mart 2015 - 07:03 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü medya sorumlusu yönetici Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisi ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu, bu gün kriz masası kurarak Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili sert önlemler için düğmeye bastı.

FIRAT AYDINUS'U KESİNLİKLE BİR DAHA MAÇLARIMIZDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ
 
Beşiktaş Kulübü medya sorumlusu yönetici Metin Albayrak, Başkan Fikret Orman ve idarecilerin oluşturacağı kriz toplantısı yapacaklarını açıkladı.
Albayrak siyah beyazlı kulübün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda katledildiğini ve hakem faciası ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek "Biz kimseden bir şey istemiyoruz. Hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de MHK'dan adalet istiyoruz." dedi.

İşte Albayrak'ın sözleri:
 
- Bu sezon yaşanan hakem faciaları inanılmaz boyutta. Özellikle Fırat Aydınus'u bundan böyle maçlarımızda görmek istemiyoruz. MHK bu konuda çok hassas olmalı.

- Karşılaşmayı takip edenler temsilciler ve gözlemciler Emre Belözoğlu'nun sürekli küfür ettiğini ve yan hakem Deniz Çoban'ın uyarıda bulunduğunu iddia ediyorlar, fakat Fırat Aydınus yardımcısına sen kendi işine bak dediği iddiası araştırıyoruz. Fırat Aydınus'un Beşiktaş'a karşı bir art niyet içinde olduğu şüphesi var. Bu işin peşini bırakmayacağız. Fırat Aydınus'u bundan böyle maçlarımızda kesinlikle görmek istemiyoruz. Kim nasıl anlıyorsa anlasın. Beşiktaş'ın katledilmesinin karşısında artık suskun kalmayacağız.

- Beşiktaş Kulübü şampiyon olduğu sezon bir futbolcusu elini şortun içine soktuğu için sözleşmesini fesh eden kulüp ama kaç yıldır saha içinde terör estirip küfür eden Emre Belözoğlu'na bir de apolet takıp milli takım kaptanlık bandı veriliyor. Biz sadece elini şortuna soktuğu için futbolcunun sözleşmesini fesh ediyoruz, düşünün.

- Artık adalet istiyoruz. Bu konuyla ilgili olarak araştırmalarımızı ileri boyutlara götürüyoruz. Soyunma odası koridorlarında Emre Belözoğlu'nun teknik direktörümüz Bilic'i tehdit ettiği sözleri ve görüntüleri bulunuyor. Adalet arayışımız sürecek. Türk futbolunun çıtasının yükseltilmesi için çabamız sürecek.
 
Albayrak, Fikret Orman başkanlığında kriz toplantısı yaparak görüntü ve belgelerle kulübümüz üzerinde oynanan oyunlar hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)