BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre, Beşiktaş'ın gırtlağını sıktı!----

Emre, Beşiktaş'ın gırtlağını sıktı!

Emre, Beşiktaş'ın gırtlağını sıktı!
07 Kasım 2014 - 12:07 www.finansgundem.com

Beşiktaşlı yöneticiler, futbolculara,gerginliğin fotoğrafını gösterip sitem etti:"Emre, Veli'nin gırtlağına sarılırken, siz neden sahip çıkmadınız!''

Beşiktaşlı yöneticiler, futbolculara, Fenerbahçe derbisinde Veli Kavlak ile Emre Belözoğlu arasındaki gerginliğin fotoğrafını gösterip sitem etti: "Emre, Veli'nin gırtlağına sarılırken, siz neden sahip çıkmadınız!"

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler Partizan maçının öncesinde futbolculara moral vermek için önceki akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne çıkarma yaptı... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da bulunduğu toplantıda, oyunculara F.Bahçe ile oynanan derbide Emre Belözoğlu ile Veli Kavlak’ın kavga ettiği sırada çekilen fotoğraf gösterildi ve bu kare üzerinden sert bir dille ‘Birlik olun’ mesajı verildi.


"EMRE BEŞİKTAŞ'IN GIRTLAĞINA SARILDI"
Yöneticiler, “Bakın bu karede Emre, Veli’nin gırtlağına sarılmış. Yanında da bir sürü F.Bahçeli oyuncu var. Emre bu hareketi onlardan cesaret alarak yapıyor. Peki diğerleriniz nerede? Veli’nin yanında neden hiçbiriniz yok? Siz takım arkadaşınızın ve Beşiktaş’ın haklarını böyle mi koruyorsunuz? Siz bir ekipsiniz. Emre’nin Veli’nin gırtlağına sarılması, Beşiktaş’ın gırtlağına sarılması demektir... Sahada hepiniz hem birbirlerinize hem de Beşiktaş’a sahip çıkmalısınız” ifadeleriyle oyunculara sitem ettiler.

Öte yandan futbolculara bir de müjde verildi. Yöneticiler, “Tüm alacaklarınız en geç çarşamba gününe kadar hesaplarınıza yatacak. Bizler sizlere daha önce bunun sorun olmayacağını söylemiştik ve verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Tüm paralarınızı alacaksınız” dediler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)