BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu'na şok teklif----

Emre Belözoğlu'na şok teklif

Emre Belözoğlu'na şok teklif
10 Ocak 2015 - 20:40 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım ve kurmayları, mali konulardaki sıkı denetimler nedeniyle artık eskisi gibi yüksek bonservis bedelleri ödemeyecekler

Sarı-Lacivertliler’de Emre Belözoğlu başta olmak üzere Dirk Kuyt, Selçuk Şahin, Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz ve Pierre Webo gibi isimlerin sözleşmeleri 31 Mayıs 2015 itibariyle sona eriyor.

Bu oyunculardan özellikle Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt’ın kazançları, maç başı paralarla birlikte 3 milyon Euro’yu buluyor. Ancak Fenerbahçe Yönetimi’nin aldığı karar gereğince bu oyunculara yeni sözleşme için yarı fiyat önerilecek. Örneğin 2 milyon 500 bin Euro garanti para, maç başına da 12 bin 500 Euro ile yıllık yaklaşık 3 milyon Euro’ya yakın kazanan Emre ve Kuyt’a senelik 1 milyon 250 bin Euro garanti, 12 bin 500 Euro da maç başı ücret teklif edilecek. Eğer kadroya giremezlerse, maç başı ücret alamayacaklar ve yıllık 1 milyon 250 bin Euro’ya razı olacaklar.

Diğer oyunculara da aynı şekilde aldıkları ücretlerin yarısı kadar garanti para ve maç başı teklifi yapılacak. Eğer kabul ederlerse, sözleşme yenilenecek. Aksi takdirde sözleşme yapılmayacak ve yollar ayrılacak. Ayrıca gerçekleştirilecek yeni transferler için yapılacak sözleşme şartları da belirlendi. Buna göre yeni gelecek oyunculara yüzde 50 garanti para, yüzde 50 maç başı önerilecek. Geçmiş dönemlerde yüzde 70 garanti ücret, yüzde 30 maç başı veriliyordu. Kısacası artık Fenerbahçe’de bol keseden para saçılarak transfer yapma dönemi sona erdi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin ücretlerde indirime gitmesi üzerine Emre ve Kuyt’ın yeni takım arayışlarına geçtiği öğrenildi. Emre’ye Katar ve ABD’den teklifler olduğu ve şu anda F.Bahçe’de kazandığı 3 milyon Euro’nun üzerinde paraların teklif edildiği öğrenildi. Dirk Kuyt’a da Hollanda’dan başta Feyenoord olmak üzere birçok kulübün teklife hazırlandığı belirtildi. İki yıldızın da mali açıdan cazip olan bu teklifleri değerlendirmeye alacakları öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)