BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu PFDK'ya sevkedildi----

Emre Belözoğlu PFDK'ya sevkedildi

Emre Belözoğlu PFDK'ya sevkedildi
02 Aralık 2014 - 15:49 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilenleri açıkladı

TFF'den yapılan açıklamada Fenerbahçe'nin Eskişehirspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'nun hakaretten PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. Ayrıca sarı-lacivertli kulübün de çirkin ve kötü tezahüret nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu.

Öte yandan Beşiktaş'ın Karabükspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Mustafa Pektemek'in kural dışı hareketten, Galatasaray'ı ağırlayan Gaziantepspor'un ise Galatasaray maçındaki çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevkinin gerçekleştiği belirtildi.

İşte TFF'den yapılan o açıklama...

"GAZİANTEPSPOR Kulübü'nün 29.11.2014 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GAZİANTEPSPOR Kulübü teknik sorumlusu OKAN BURUK'un aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. maddesi uyarınca 02.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 30.11.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu EMRE BELÖZOĞLU'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 01.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu MUSTAFA PEKTEMEK'in, 01.12.2014 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi uyarınca 02.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)