BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu asıl şimdi yandı----

Emre Belözoğlu asıl şimdi yandı

Emre Belözoğlu asıl şimdi yandı
04 Aralık 2014 - 10:43 www.finansgundem.com

TFF ve hakemler, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'na bundan sonra hiçbir şekilde tolerans göstermeyecek

MHK Başkanı Zekeriya Alp, hakemlere bela okuyan tecrübeli futbolcuya son basın toplantısında açıkça "Bu son olsun" diye ültimatom verdi. Alp, "Zaman zaman agresif hareketleri var. Bunu bir yere kadar normal karşılayabiliriz" derken, Emre'nin saha içerisinde zaman zaman yaptığı hareketlere, hakemlerle konuşma tarzına, el-kol hareketlerini sıkça kullanmasına dikkat çekti. Emre, bu hareketleri bundan sonraki maçlarda tekrarlarsa hakemler tarafından anında sarı veya gerekiyorsa kırmızı kartla cezalandırılacak.

3 MAÇ CEZA BUGÜN AÇIKLANIYOR

Emre'nin parmak hareketine Tolga Özkalfa'nın sarı verip, bela okumasına yardımcı hakem Ekrem Kan'ın kırmızı kart istemesi de Alp'in Emre'ye sıfır tolerans prensibinin ilk uygulaması oldu. TFF'nin ceza kurulları da Emre'ye benzer şekilde hoşgörülü davranmayacak. TFF'nin PFDK'dan bugünkü toplantısında Emre'ye 3 maç ceza verilmesini istemesi de sıfır toleransın ilk göstergesi oldu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)