BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmniyet'ten Ekrem Dumanlı açıklaması!----

Emniyet'ten Ekrem Dumanlı açıklaması!

Emniyet'ten Ekrem Dumanlı açıklaması!
19 Şubat 2015 - 07:50 www.finansgundem.com

Operasyonda, Ekrem Dumanlı'nın kardeşinin gözaltına alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi

Siirt merkezli 6 ilde emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin düzenlenen eş zamanlı operasyonda Ekrem Dumanlı’nın kardeşinin gözaltına alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla ilgili bazı basın yayın organlarında farklı isim ve gözaltı sayılarına ilişkin bilgilerin yer aldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 18 Şubat 2015'te Siirt merkezli 6 ilde (Sakarya, İzmir, Balıkesir, Mersin ve Elazığ) eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarla ilgili bazı basın-yayın organlarında yayınlanan 'Ekrem Dumanlı’nın kardeşi H. Dumanlı’nın da gözaltına alındığı'  şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." 

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Mersin'de eski emniyet müdürü, Siirt'te emniyet amiri, komiser yardımcısı ve 4 polis, Sakarya'da bir polis, Balıkesir'in Erdek ile Elazığ'ın Kovancılar ilçelerinde ise birer komiser yardımcısı gözaltına alınmıştı.

Hakkında yakalama kararı bulunan İzmir Emniyet Müdürlüğünde görevli başkomiser ile Siirt'te görevli bir polisin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)