BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmniyete yönelik saldırı önlendi----

Emniyete yönelik saldırı önlendi

Emniyete yönelik saldırı önlendi
06 Eylül 2015 - 11:37 www.finansgundem.com

Eylem hazırlığında oldukları belirtilen 3 şüpheli, İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı

İstanbul'da PKK terör örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

MİT Müsteşarlığı İstanbul Bölge Başkanlığı ile İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin koordinasyonunda PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, emniyetmensuplarına saldırı amacıyla keşif çalışması yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde sorgulanan ve işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1'i tutuklandı.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA
Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PKK / KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresi ve tespitine yönelik olarak yapılan çalışmalarda emniyet personeline yönelik keşif çalışması yaparak eylem hazırlığında olan 3 şüpheli, MİT Müsteşarlığı İstanbul Bölge Başkanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanmışlardır. Soruşturma kapsamında yakalanan 3 şüpheliden 1 şüpheli tutuklanmış, 2 şüpheli serbest bırakılmıştır. Olay ile ilgili çalışmalara çok yönlü olarak devam edilmektedir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)