BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmniyet'e saldırıda korkunç şüphe----

Emniyet'e saldırıda korkunç şüphe

Emniyet'e saldırıda korkunç şüphe
01 Nisan 2015 - 21:09 www.finansgundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik terör saldırısında 5 kişinin rol almış olabileceği ileri sürülüyor.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görgü tanıkları saldırıda öldürülen kadın terörist dahil olmak üzere 5 kişinin rol almış olabileceğini ileri sürdü.

ÖNCE EL BOMBASI ATTI
Tanıkların anlattıklarına göre kadın terörist Emniyet Müdürlüğü girişine bir el bombası attı. Bu sırada mesaiden çıkış yapan polisler ateş ederek karşılık verdi. Kadın terörist bu karşı ateş sırasında öldürüldü.

KAÇAN KİŞİLER SALDIRIDA ROL ALDI MI?
Tam bu sırada kadının yakınında bulunan ve çeşitli istikametlere kaçan 4 kişinin saldırıya karışmış olabileceği düşünülüyor. Bu 4 kişiden birinin bina yakınında yakalanıp gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan saldırı sonrası kaçan şüphelilere yönelik araştırmalarda 13 kişinin de incelenmek üzere gözaltına alındığı belirtildi.

KADIN TERÖRİSTİN KİMLİĞİ
Yine emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre öldürülen kadın teröristin Elif Sultan Kalsen olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Saldırı sonrası bina çevresindeki patlamaların, çerveye atılan düzenek bağlı el bombalarının etkisiz kılınması sırasında meydana geldiği, uzman ekiplerin bu düzeneklerde kontrollü patlama gerçeleştirdikleri belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)