BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmmanuel Macron için Elysee Sarayı’nda yemin töreni----

Emmanuel Macron için Elysee Sarayı’nda yemin töreni

Emmanuel Macron için Elysee Sarayı’nda yemin töreni
07 Mayıs 2022 - 14:00 www.finansgundem.com

Fransa cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Emmanuel Macron, Elysee Sarayı’ndaki törende yaptığı konuşmada ikinci döneminde yeni bir sayfa açacağını söyledi.

Fransa'da geçen ay düzenlenen seçimlerde cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Emmanuel Macron, bugün düzenlenen törende yemin etti.

Aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen'i açık ara farkla geride bırakan Macron, Sözcü'nün haberine göre, Elysee Sarayı'ndaki törende yaptığı konuşmada ikinci döneminde yeni bir sayfa açacağını belirtti. Macron, Rusya'nın Ukrayna işgali ve çevre sorunlarının dünya genelinde büyük tehdit oluşturduğunu ifade etti.

Törene katılan 500'e yakın konuk arasında eski cumhurbaşkanları Francois Hollande ve Nicolas Sarkozy, eski başbakanlar Edouard Philippe, Manuel Valls, Alain Juppe ve Jean-Pierre Raffarin, dini temsilciler ve çok sayıda üst düzey yetkili yer aldı.

44 yaşındaki Fransa Cumhurbaşkanı, ikinci döneminin ilk yurtdışı gezisini pazartesi günü Berlin'e gerçekleştirecek ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz'la görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a tebrik telefonu

Fransa'yı karıştıran skandal: Macron zor durumda

Yumurtadan sonra domates: Macron yine saldırıya uğradı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)