BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmma Watson'ın Filistin paylaşımına ünlülerden destek----

Emma Watson'ın Filistin paylaşımına ünlülerden destek

Emma Watson'ın Filistin paylaşımına ünlülerden destek
15 Ocak 2022 - 12:12 www.finansgundem.com

Henüz küçük yaşlarda oynadığı Harrry Potter filmiyle ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson geçtiğimiz günlerde Filistin ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü oyuncuya 40 tane ünlü isimden destek geldi.

İngiliz oyuncu Emma Watson'ın Filistin paylaşımına ünlü isimlerden destek geldi. Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi Emma Watson geçtiğimiz günlerde Filistin yanlısı bir aktivistin fotoğrafını paylaşmıştı. Watson'ın paylaşımı İsrailliler tarafından anti-semitik olmakla suçlanınca birçok ünlü isim oyuncuya destek verdi.

BİLDİRİ YAYIMLANDI

İngiltere merkezli "Filistin'e destek veren sanatçılar" girişimi tarafından bir bildiri yayımlandı. Susan Sarandon, Mark Ruffalo, Viggo Mortensen, Peter Capaldi, Maxine Peake, ünlü yönetmen Ken Loach, prodüktör James Shamus ve Oscar'a aday gösterilen yönetmenler Asif Kapadai ile Mira Nair gibi dünya sinemasının önde gelen 40'tan fazla ünlü ismi tarafından imzalanan bildiriyle, antisemitizm suçlamalarına maruz kalan Emma Watson'a destek verildi.

"EMMA WATSON'A KATILIYORUZ"

Bildiride, 'Uluslararası hukuk çerçevesinde insan hakları için mücadele eden Filistinlilerle anlamlı dayanışma da dahil olmak üzere, "dayanışma bir eylemdir" paylaşımını desteklemek için Emma Watson'a katılıyoruz' ifadesine yer verildi.

APARTHEID SUÇU İŞLİYOR

Metinde, İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün geçen yılki raporunda İsrail'in apartheid suçları işlediğine işaret ettiği belirtilerek, "İşgalci güç İsrail ile askeri işgal ve apartheid sistemi altındaki insanlar olan Filistinliler arasındaki temel güç dengesizliğini biliyoruz" vurgusu yapıldı.

DOĞU KUDÜS VURGUSU

Watson'a destek ifade edilen bildiride ayrıca, işgalci gücün, geçtiğimiz Mayıs ayında dünyanın gündemine konu olan Doğu Kudüs mahalleleri Şeyh Cerrah ve Silwan'daki Filistinlileri evlerinden tahliye etmeye yönelik devam eden girişimlere de atıfta bulunuyor.

İsrail'in 'el tetikte' politikası kendi askerlerini birbirine vurdurdu

 

Örümcek Adam çizgi romanının tek sayfası 3,36 milyon dolara satıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)