BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEmlak Katılım Bankası faaliyete başladı----

Emlak Katılım Bankası faaliyete başladı

Emlak Katılım Bankası faaliyete başladı
21 Mart 2019 - 13:30 www.finansgundem.com

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'nin İstanbul Ataşehir'de bulunan merkez şubesi, 18 yıl aradan sonra bugün faaliyetlerine başladı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 26 Şubat'ta Türkiye  Emlak Katılım Bankası AŞ'ye bankacılık faaliyet izni vermesinin ardından,  bankanın yeniden hizmete gireceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda, Türkiye'nin altıncı ve en genç katılım bankası  konumundaki, kamuoyunda kısa adı "Emlak Bank" olarak bilinen bankanın Ataşehir'de  bulunan genel müdürlük binası ve merkez şubesi bugün itibarıyla hizmet vermeye  başladı. Katılım bankası olarak hizmet vermeye başlayan kuruluş, tarih sahnesinde  yeniden yerini aldı. 

Türkiye Emlak Katılım Bankası, sektör için yeni ürünler geliştiren ve  inşaat sektörünün içinde bulunduğu finansal sorunlara çözüm üreten bir banka  olacak.

Ülkede 18 yıl aradan sonra yeniden hizmete giren "Emlak Bank"ın, yıl  sonuna kadar 7 bölgede 15 şubeye ulaşması hedefleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)