BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEmlak devi şubelerini kapattı! Hisseleri çakıldı----

Emlak devi şubelerini kapattı! Hisseleri çakıldı

Emlak devi şubelerini kapattı! Hisseleri çakıldı
13 Kasım 2018 - 16:34 www.finansgundem.com

Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki Brexit belirsizliği ve fiyatlar ile vergilerin yüksek olmasından ötürü 6 şubesini kapattığını doğruladı

Milyarder Jon Hunt'ın sahip olduğu Foxtons Emlak Acentesi, İngiltere'deki 6 şubesini kapatma kararını doğruladı. Foxtons, yüksek fiyatların, damga vergisindeki yükselişin ve Brexit belirsizliğinin sermaye satışlarını etkilediğini ifade etti.

The Guardian'ın haberine göre emlak acentesi İngiltere'nin Londra, Barnes, Beckenham, Enfield, Loughton ve Ruislip merkezindeki ofislerini kapattığını duyurdu. 30 Eylül'den bugüne bir güncelleme yaptıklarını ancak daha fazla bir kapanışın söz konusu olmadığı ifade edildi.

Kapanan bölgelerdeki çalışanlar başka yerlerde yeniden konuşlandırıldı.

HİSSELERİ DE DÜŞTÜ

Satış kapsamında 3. çeyrek gelirleri bir önceki yılın aynı döneminde 10.3 milyon sterlinden 9.9 milyon sterline geriledi. Ancak kiralama kapsamında gelirler pozitif şekilde ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene 22.5 milyon sterlin seviyesindeki kiralama 23.1 milyon sterline çıktı.

Salı günü şirket hisseleri 50p'nin hemen altında yüzde 0,3 düştü. Foxtons'ın hala Londra'da 61 şubesi bulunuyor.(Hürriyet)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat 14 Kasım 2018 00:09

    Foxtons İngiltere’nin en kan emici emlakçısı.Amerikada aynı düzeni kuramadan iflasını talep etti. Referans alinacak bir kuruluş değildir. İyi dekore edilmiş şubeler lüks arabalar ve yüksek fiyatlar istiyorsanız en doğru adres

  • Murat z13 Kasım 2018 21:08

    Fiyatlar cakildi dediginiz rakam alt tarafi yüzde 0.3!!!!! Türk lirasinin iyi günde düstügü oran yani. Cakilma biysa biz yanmisiz.