BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmirden yeni evlilere bayram hediyesi ----

Emirden yeni evlilere bayram hediyesi

Emirden yeni evlilere bayram hediyesi
04 Ekim 2014 - 13:48 www.finansgundem.com

Birleşik Arap Emirlikler'inde, Kurban Bayramı öncesinde çoğunluğu yeni evli çiftlere 603 lüks ev hediye edildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE), Kurban Bayramı öncesi çoğunluğu yeni evli olan çiftlere 603 lüks ev verildi. BAE resmi ajansı WAM’ın haberine göre, Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın direktifleri doğrultusunda evli çiftlere 603 ev hediye edildi.

 Modern, lüks ve bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılan evlerin çoğunluğu yeni evli çiftlere verildi. BAE vatandaşlarına bayram öncesinde verilen evlerin, 574'ü El-Ayn bölgesinde, 29'u Dafra yerleşim bölgesindeki Medine Zayid'de bulunuyor. 

Vatandaşların gelişmesine katkıda bulunmak için BAE'nin kurucusu Şeyh Zayed zamanından bu yana devam eden uygulamayla halkın onurlu bir yaşam sürmesi, ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması hedefleniyor. Yerli halka tahsis edilen söz konusu evler, uluslararası standartlarda yüksek güvenlikli, çevreye duyarlı ve tüm hizmetlerin bir arada sunulduğu kompleksler halinde inşa ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)