BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmir Sarıgül istifa etti----

Emir Sarıgül istifa etti

Emir Sarıgül istifa etti
19 Aralık 2014 - 11:22 www.finansgundem.com

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül görevinden istifa etti

Şişli Belediye Başkanlığından gelen son dakika haberlere göre Hayri İnönü'nün tehdit açıklamalarının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül ile Ali Ekinci istifa etti.

Hayri İnönü'nün 'bana küfür etti' iddiasında bulunduğu Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün basın toplantısı düzenleyerek istifasını açıkladı. Emir Sarıgül şuanda belediye binası önünde açıklamalar yapıyor.

Belediye Başkan yardımcılığını bırakan Emir Sarıgül Meclis üyeliğine devam edecek.

Emir Sarıgül istifasını "Gelinen bu noktada, her fırsatta Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere Şişli Belediyesi Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum" sözleriyle duyurdu.

BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ

Şişli Belediyesi'ndeki ilk istifanın sahibi olan Başkan Yardımcısı Ali Ekinci ayrılığıyla ilgili şunları söyledi;

"Mustafa Sarıgül'den öğrendiğimiz 'birlikte, sevgiyle' anlayışıyla çıkğımız bu yolda vefasızlığın, ihanet ve gerçekliği asla olmayan iddiaların ortasında sağlıklı bir belediyecilik yapmamız mümkün değildir.

Sayın Mustafa Sarıgül'e ve yol arkadaşım Emir Sarıgül'e yönelik iftiraları kabul etmem mümkün değildir. Şu ana kadar tüm Türkiye'ye örnek olan Şişli Modeli'nin Sayın Hayri İnönü'nün kişisel hırslarına kurban edilmesini doğru bulmuyorum.

Sayın Sarıgül ile çıktığımız bu yolda topluma hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtirken Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)