BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmin adımlarla geleceğe...----

Emin adımlarla geleceğe...

Emin adımlarla geleceğe...
12 Ağustos 2014 - 05:12 www.finansgundem.com

İş dünyası, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesini değerlendiriyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'taki seçimden ilk kez halkın oylarıyla seçilen cumhurbaşkanı olarak çıkması iş dünyasında yankı bulmaya devam ediyor. Erdoğan'ın 12. cumhurbaşkanı seçilmesiyle ilgili iş dünyasından yapılan açıklamalar şöyle:

REHAVET BİTTİ

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça: Seçim öncesinde Anadolu’ya hakim olan rehavetin, seçim sonrasında ortadan kalkmasını umuyoruz. Önümüzdeki günlerde gerek başbakan gerekse ekonomi yönetiminin krizsiz belirlenmesi, tedirginliği ortadan kaldırır.

UZLAŞTIRICI OLMALI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken: Yeni Cumhurbaşkanımızın, anayasadan aldığı yetki ve sorumluluklarıyla devlet kurumları arasında azalan ahengin yeniden tesis edilmesi ve uzlaştırıcı bir rol oynamasını ümit ediyoruz.

ÇİFT BAŞLILIK BİTTİ

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir: Bundan sonra yapılması gereken, seçim döneminde yaşananları unutarak önümüzdeki döneme bakmaktır. Bence bu seçim Türkiye’nin yönetsel sistemi için de yeni bir dönüm noktası olmuştur. Bu seçimle birlikte çift başlılık dönemi sona ermiştir.

GEÇMİŞE SÜNGER

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi: Ekonomik istikrarın devamı açısından da olumlu bir sonuç oldu. Türkiye’nin parlak geleceği için geçmişe sünger çekip geleceğe emin adımlarla yön vermeliyiz. Artık daha çok çalışma zamanı.

ELBİRLİĞİYLE ÇALIŞMALI

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut: Tüm milleti kucaklayacak ve demokratik ilerlemeyi kararlılıkla sürdürerek yoluna büyük bir özgüvenle devam edecek bir Türkiye için elbirliğiyle çalışılması gerekiyor. Herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)