BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike eşalarını topladı gitti----

Emenike eşalarını topladı gitti

Emenike eşalarını topladı gitti
05 Ocak 2015 - 20:54 www.finansgundem.com

Başakşehir karşısında oyuna girmeyince eldivenlerini fırlatıp soyunma odasının yolunu tutan Emenike, ipleri koparma noktasına geldi.

Fenerbahçe son haftalardaki müthiş formunu Başakşehir karşısında da sürdürdü. Güçlü rakibini 2-0 yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Bu güzel tabloya gölge düşüren tek şey Emmanuel Emenike’nin davranışları oldu. Oyuna girmeyeceği belli olunca eldivenlerini yere fırlatıp soyunma odasına gitti. Lige ara verilirken, 26 yaşındaki oyuncu tatile çıkan arkadaşlarına veda bile etmedi. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki bazı eşyalarını toplaması dikkat çekti. Emenike, “Durumum net değil. Belki dönmem. Beni isteyen takımlar var ve ben burada sorunlar yaşıyorum. Bu benim futbol oynamamı engelliyor. Duruma bakıp karar vereceğim” diye konuştu.

Aziz Yıldırım el koyuyor
Bu zamana kadar sürekli Emmanuel Emenike’ye destek çıkan, gelen teklifleri elinin tersiyle çeviren Başkan Aziz Yıldırım sonunda duruma el koyuyor. Son olayı değerlendirecek olan başkan Nijeryalı futbolcuyla kampta özel bir görüşme yapacak. Bu görüşme sonrası Emenike’nin kaderi belli olacak. Bu arada Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan, sürekli kriz çıkaran Nijeryalı’ya ateş püskürdü. Bu oyuncunun artık gönderilmesi görüşü ağırlık kazandı.

Luis Fabiano
Sow’un milli takıma gidecek olması, Emenike’nin ise sürekli kriz çıkarması nedeniyle golcü arayışları başladı. Sarı-Lacivertliler Luis Fabiano’yu kiralamak için harekete geçti. Asıl bombayı sezon sonunda patlatmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in, maliyeti düşük olan tecrübeli forvete ‘geçici çözüm’ gözüyle baktığı öğrenildi. 34’lük yıldız daha önce de defalarca Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti.

Alexandre Pato
İkinci iddia Brezilya ve İngiltere’den geldi. İki ülke basını da Sarı-Lacivertliler’in Alexandre Pato’yla yakından ilgilendiğini yazdı. 25 yaşındaki forvetin Fenerbahçe’ye sıcak baktığı kaydedildi. Eğer taraflar anlaşma sağlarsa yönetim büyük bombayı yıldız futbolcuyla patlatmış olacak. Sezon sonunda ise kadrodaki diğer bölgelere takviye yapılacak. Fenerbahçe Devler Ligi’ne kalması halinde buradaki en büyük kozu Pato olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)