BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklilikte yaş düzenlemesi Meclis'te reddedildi----

Emeklilikte yaş düzenlemesi Meclis'te reddedildi

Emeklilikte yaş düzenlemesi Meclis'te reddedildi
24 Ekim 2018 - 19:17 www.finansgundem.com

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemenin Meclis Genel Kurulu'nda reddedildiği bildirildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin Araştırma Komisyonu kurulup kurulmayacağına ilişkin yapılan oylamadan ret kararı çıktı. MHP, Genel Kurul'da yapılan oylamada ret veya kabul yönünde oy kullanmayarak çekimser kaldı. Düzenlemeyle ilgili Ak Parti ise ret oyu kullandı.

İYİ PARTİ'NİN ÖNERGESİ, CHP, MHP VE HDP'NİN DESTEĞİYLE KABUL EDİLMİŞTİ

İYİ Parti’nin, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının TBMM tarafından araştırılmasına ilişkin önergesinin görüşülmesi talebi, CHP, MHP ve HDP’nin desteğiyle kabul edilmişti.

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ USTA GÖREVDEN ALINDI

Düzenlemenin Meclis'te reddedilmesinden kısa süre önce, emeklilikte yaşa takılanlara yönelik destek açıklamasında bulunan MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı. Görevden alınan Usta'nın yerine, MHP'nin diğer Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Kurul görüşmelerine katıldı.

MHP'NİN SEÇİM BEYANNAMESİNDE 'EYT' DE VARDI

Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetinin giderileceğine ilişkin madde, 24 Haziran seçimleri öncesi MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıkladığı seçim beyannamesinin ana başlıklarından biriydi.

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta görevden alındı

Emeklilikte yaşa takılanlar önergesi Genel Kurul'da

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir25 Ekim 2018 00:35

    Akp ve Mhp nin sergilediği tavır Mart seçimlerinde negatif yönde karşılık bulacaktır. Zannederim belediye İle gelen Tayyip bey yine belediye İle gidecek gibi..

  • baturayersin24 Ekim 2018 23:31

    M.H.P Hafta sonları dansözlük kursları varmış özelikle kıvırma sanıl yapılır

  • eyt24 Ekim 2018 22:15

    SİZLERE SEÇİMDE OY YOK...ÇOK BAKARSINIZ OY DİYE....................

  • Misafir24 Ekim 2018 21:15

    Tam bir komedi ve aymazlık, milletin yüzüne nasıl bakacaksınız,?. bir saat önce evet, sonra çekimser, oylamada ben bilmem.

  • Firat 24 Ekim 2018 20:48

    Devletin kanunu vatandaşın alehine değiştirdiğine ve yine devletin meclisinde bu hatadan dönülmek üzere verilen teklifin reddine sahit olduk. Erken yasta emeklilik olmazsa millet ile vekilinin arasında 10 kat maas farkıda olmaz onuda iptal etsenize

  • Osman alemdar24 Ekim 2018 20:36

    Millet sizlere oy verdi be karşılığı bumu git suriyeliler anlat ozaman bu olayı ayıp be bütün halk saati kaldı ne mhp mis be!!!

  • laga-luga24 Ekim 2018 20:12

    Devlet Bahçeli Bi aynaya bak yıılardır o partinin başındasın.Bak bi bu ülke için ne gibi faydan oldu? Emekliye faydan olsu.Bi dikili ağacın bile yok bu ülkeye bırak bi çoçuğun bile yok yıllardır boşa atmışsın.Daha dün ki kükrüyordun millet ve orada sana şakşakcılık edenler inandı.Yahu adam kendine geldi galiba derken bugün yine döndün. Bu millete poponu kıvırdın.Yazıklar olsun git ismini bari degiştir Şeref diye. İnşallah şu şeçmiden sıfır belediye ile çıkarsında popono tenekeyi bağlarlar.Sen kim ki sayın Erdoğan olmadan adım atabilecek nerde sende o yürek.Bırakın gidin Bu ülkenin yakasından düşün.daha fazla ihanet etmeyin bu ülkenin çağdışı kalmasına köstek olmayın.Sana oy verenler de gözünü açsın ki kime oy verdiğiniizin farkına varın artık.İki lafından biri yalan olan adama oy veriyorsunuz.

  • Misafir24 Ekim 2018 19:33

    Yazık, çok yazık..MHP önce destek sonra köstek oldu. Sözün bittiği nokta , konu iyice yalama oldu önce kabul haberi sonra ret, buna bir çözüm üretemediler...Artık iş seçimlere kaldı.

  • misafir24 Ekim 2018 19:29

    bahçeli dansözlere bile taş çıkarmaya başladı.demekki insan bunayınca yapmayacağı şey yok

  • Ertugrul24 Ekim 2018 19:27

    Simdi bu mhp nin yaptigina ne demek lazim boyle terbiyesizlik olurmu ya

  • mehmet yılmaz24 Ekim 2018 19:26

    chp,pkk,meral yine ÇAMURA BATTILAR.

  • Kerim Frei24 Ekim 2018 21:05

    Ne alakası var acaba. Haksız olduğunuz zaman hemen pkk ile muhalefeti bağlıyorsunuz. Ne kadar zavallısınız ya.