BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklilerin gözü Kabine'de! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak----

Emeklilerin gözü Kabine'de! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak

Emeklilerin gözü Kabine'de! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak
12 Nisan 2022 - 08:02 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı sonrası emeklilere bayramda verilecek ikramiye miktarını da açıklaması bekleniyor


Ramazan Bayramı'na 20 gün kala gözler emeklilere verilen ikramiyeye ne kadar zam yapılacağında... Bugün yapılacak Kabine toplantısı sonrası zamlı rakamın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekliyor.

Kabine bugün saat 16.00’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda iki önemli başlık öncelikli olarak masaya yatırılacak: Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik kriz…

PUTİN-ZELENSKİY BULUŞMASI

Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği askeri harekatta 45 gün geride kalırken, Putin ile Zelenskiy’nin İstanbul’da bir araya gelmesi için yürütülen diplomatik girişimler değerlendirilecek.

KARADENİZ’DEKİ MAYINLAR

İngiltere ve İtalya savunma bakanlarıyla bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, üçlü toplantıda alınan kararlarla ve Karadeniz’de bulunan mayınlarla ilgili son gelişmeleri Kabine üyeleriyle paylaşacak.

FİYAT ARTIŞLARINA KARŞI RADİKAL ÖNLEMLER

Her geçen daha da fazla etkisini gösteren ekonomik krizin masaya yatırılacağı toplantıda; gıda fiyatlarına yapılan fahiş artışlar, KDV indirimlerinin raflara yansıtılmaması ve stokçuluğa karşı daha radikal önlemlerin alınması gündeme gelecek.

BAYRAM İKRAMİYESİ 1500 TL OLACAK MI?

Emeklilerin bayram ikramiyesine yapılacak artışın da açıklanması bekleniyor. Yıl sonu enflasyon rakamları oranında artış yapılması, 1100 lira olan ikramiye tutarının 1500 liraya yükselmesi bekleniyor. Alınan kararları canlı yayında açıklayacak olan Erdoğan daha sonra Kabine üyelerine iftar verecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)