BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli polis memuru koşu esnasında fenalaştı----

Emekli polis memuru koşu esnasında fenalaştı

Emekli polis memuru koşu esnasında fenalaştı
21 Eylül 2021 - 16:29 www.finansgundem.com

Adnan Menderes'i Anma Koşusu'nda, sporcular arasında bulunan emekli polis memuru Nevzat Kaya (63), bitiş çizgisine 3 metre kala fenalaştı, emekleyerek yarışı tamamlayan Kaya, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Aydın'da düzenlenen Adnan Menderes'i Anma Koşusu'nda, sporcular arasında bulunan emekli polis memuru Nevzat Kaya (63), bitiş çizgisine 3 metre kala gücü bitince yere düştü. Ayağa kalkmakta zorlanan Kaya, yerde emekleyerek yarışı bitirdi. Bitiş çizgisini geçtikten sonra aniden fenalaşan Kaya, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Nevzat Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile koşu düzenlendi.

Adnan Menderes Bulvarı'nda parkur düzenlendi. 6 kilometrelik parkura 15-70 yaş arası toplam 120 sporcu katıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in tabancayla havaya ateş ederek startını verdiği koşuda, kıyasıya mücadele yaşandı.

DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Koşunun bitimine 3 metre kala gücü tükenen sporculardan emekli polis memuru Nevzat Kaya, durup, bir süre hareketsiz kaldı ve yere düştü. Kaya ardından dizlerinin üzerine çöktü, tekrar ayağa kalkmayı denedi ancak başaramadı. Nefes almakta güçlük çeken Kaya, son 3 metreyi yerde emekleyerek ve sürünerek bitirdi. Bitiş çizgisini geçen Kaya, bir anda ağırlaştı. İlk müdahaleyi ise çevredeki görevliler yaptı.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir de ambulans talimatı verdi. Bu esnada diğer koşuların peşinde olduğu öğrenilen motorize sağlık ekibine de bilgi verildi. Motorize sağlık ekibi, olay yerine gelerek Kaya'ya ilk müdahaleyi yaptı. Gelen ambulansla ile Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Şili' de deprem!

 

‘Kriptolarda düzenlemeyi abartmayın’ uyarısı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)