BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmekli maaşlarındaki kesintiyi kaldırıyoruz----

Emekli maaşlarındaki kesintiyi kaldırıyoruz

Emekli maaşlarındaki kesintiyi kaldırıyoruz
05 Ekim 2015 - 19:46 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Samsun'da seçmenlere hitap etti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmalarının startını Samsun mitingiyle verdi. Konuşmasında önceki gün açıklanan AK Parti'nin seçim beyannamesini hatırlatan Davutoğlu, "Şimdi dün açıkladığımız beyanname dolayısıyla bize soruyorlar, 'kaynak nerede' diye. Kaynak millette. Neden biliyor musunuz? Biz 2002'de yüzde 11,5 olan merkez yönetim bütçe açığını 2014'de yüzde 1,3'e gerilettik. Bütçesi açık bir hazine aldık, bütçe açığını en minimum düzeye düşürdük. İnşallah 2017'de de bütçe fazlası vereceğiz. İşte kaynak burada, bereket burada" dedi. 

Başbakan Davutoğluyapılan terör operasyonlarınnın süreceğini belirterek "Türkiye'nin her santimetrekaresinde kamu düzenini ihdas edecek, milli birliği, kardeşliği de tesis edeceğiz. Türk-Kürt Sunni-Alevi gibi ayrımlara yönelenlere kesinlikle hiç bir şekilde taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle: 

İstiklal mücadelemizin ilk adımlarının atıldığı noktadayız. 1 Kasım'ın meşalesini şimdiden yakmışsınız. İstiklal mücadelemizin 'ilk adımlarının' atıldığı Samsun'da ilk mitingimizi yapıyoruz. Samsun'un temsil ettiği istiklal meşalesinin önemi büyük. İstiklal mücadelemizin ilk adımlarının atıldığı noktadayız. Samsun'dan bugün de yeni bir yürüyüş başlatıyoruz. Samsun özgürlük, meşale ve gençlik demektir. 

7 Haziran seçimlerinden hükümet formülü çıkmadı. Bu nedenle milli irade için huzurunuzdayız. Bu düğümü millet çözecek. 1950'de tek partiye karşı düğümü siz çözdünüz, 2002'de Sayın Cumhurbaşkanımız yol çıktığında düğümü siz çözdünüz. 1 Kasım'da inşallah bir zafer günü olacak."

TERÖRLE MÜCADELE
Türkiye'nin her santimetrekaresinde kamu düzenini ihdas edecek, milli birliği, kardeşliği de tesis edeceğiz. Türk-Kürt Sunni-Alevi gibi ayrımlara yönelenlere kesinlikle hiç bir şekilde taviz vermeyeceğiz. 

HDP ilk günden itibaren terör siyaseti takip etti. Bu milletin arasında nifak dokumak isteyenler kesinlikle başarılı olamayacak. Silahlar tamamen terkedilmedikçe, şehirlerimiz bütün illegal çetelerden temizlenmedikçe, ülkenin dört bir yanında vatandaşlarımız huzur ve emniyet içinde hissetmeye başlamadıkça bu operasyonlar durmayacak, kararlılıkla, neticeye ulaşana, bütün silahlar gömülene kadar sürdürülecektir. Kurdukları kirli tuzaklarla Türkiye'nin 13 yıllık kazanımlarını heba etmeye çalışıyorlar.

AK PARTİ'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ
Her alanda büyük ve gerçek anlamda sessiz devrim gerçekleştirdik. Şimdi dün açıkladığımız beyanname dolayısıyla bize soruyorlar, 'kaynak nerede' diye. Kaynak millette. Neden biliyor musunuz? Biz 2002'de yüzde 11,5 olan merkez yönetim bütçe açığını 2014'de yüzde 1,3'e gerilettik. Bütçesi açık bir hazine aldık, bütçe açığını en minimum düzeye düşürdük. İnşallah 2017'de de bütçe fazlası vereceğiz. İşte kaynak burada, bereket burada. Azimle çalışanların kaynak derdi olmaz.

"EMEKLİ MAAŞLARINDAKİ KESİNTİYİ KALDIRIYORUZ" 
Emeklilerimize yılda 1200 lira daha ek artış sağlıyoruz. Emekliler arasındaki gelir farkları ortadan kalkacak. Biz söz verdik mi afaki sözler vermeyiz, sözün gereğini yaparız. 7 Haziran'dan önce emeklilere verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Allah bereketli eylesin.Yüzde 15 destek primini yüzde 10'a indirmiştik. Şimdi Bağkur emeklilerinin maaşından kesinti yapılmayacak, kaldırıyoruz."  Asgari ücreti bin 300 liraya çıkararak yüzde 30 zam yapıyoruz. Yem ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. 

Gencimiz projesi olursa, 50 bin lira karşılıksız sermaye vereceğiz. Geri istemeyeceğiz. Daha çok gerekirse faizsiz 100 bin lira vereceğiz. Biz gencimize güveniyoruz. 3 yıl vergi istemeyeceğiz. Bundan daha bereketli iş olur mu? 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)